Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
neosatan

Kanały userów z ciekawymi modami

Rekomendowane odpowiedzi

neosatan    0
Szukam polskich kanałów lets playerów, którzy korzystają z całej masy modów. Takich polskich odpowiedników Direwolf20, czy też xKillerbee. Szukając na YouTube takich kanałów z polskimi autorami nie znalazłem niczego ciekawego, albo nudno, albo bez sensu. Może ktoś wie o co mi chodzi, więc wolę się zapytać.

Proszę nie podsyłać linków do CTSG, JJokera, czy Madzi, bo te także śledzę, lecz po jakimś czasie stają się cholernie nudne (może kanał Madzi nie, ale CTSG, czy JJoker na pewno). Spoglądałem na innych polskich letsplayerów (skkf, czy też Husiek) i również wieje nudą, ponieważ wykonują te same czynności co inni letsplayerzy, dlatego szukam kanałów, gdzie są zaprezentowane naprawdę ciekawe mechanizmy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wintalan    75
Husiek forever. Właśnie go oglądam ;D ma wiele serii syrv multi, inne gry, hardcore, herobrine mod surv(od wczoraj) ,ale jedną serię (husiek solo gaming yogbox) z modami. Czasem nudno, czasem nie. Jest jeszcze wichu1993, ale o naprawdę połowę odcinka spędza w skrzyni i craftingu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
neosatan    0
Huska jeszcze może bym zniósł, ale on ma tak monotonny głos, że można zasnąć przy jego wypowiedziach...Ogólnie jakoś mi nie przypadł do gustu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wintalan    75
Napisano (edytowane)
To może MIsterCe (mrce4 na youtube) obecnie prowadzi serię z tekkita, yogboxa, ale nie jestem pewny czy już nie zakończył... Ale odrazu mówię, że głos ma podobny do huśka, (zachowanie zresztą też) tylko, że trochę mniej 'spokojny' niż husiek...
Rezi (reziplaygames na youtube) jest jeszcze fajny
@down: ale on modów nie używa. Edytowane przez Wintalan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
neosatan    0
Still nothing.

Kurcze, jest problem z takimi autorami na polskiej scenie. Problem jest do takiego stopnia, że sam się zastanawiałem, czy nie zacząć kręcić let's play'a z ciekawymi mechanizmami. Same mechanizmy są proste do zrozumienia, ale cholernie trudne do opanowania. Jakieś sensowne wykorzystanie redstona. czy też maszyn (gdy ma się mody), ciężko wymyślić. Choć muszę powiedzieć, że wraz z pojawieniem się compuertCrafta oraz komputerów w Red Power zaczyna się ciekawie robić pod względem automatyzacji. Szkoda tylko, że w RP komputer obsługuje FORTH jako język programowania. Kurcze nie jestem w tym super biegły. To już bardziej LUA z compuetrCrafta (toż to standardowy język skryptowy jest), bardziej przystępne.

spojrzałem na pitch black. Jakoś średnia. MisterCe faktycznie jest podobny do Huśka.

W jakieś tekkity (choć customowa paczka modów też dobra) celuje. Strasznie mi się spodobało wykonywanie całych wielkich systemów maszyn. Łączenia ich, czy też konstruowanie reaktora jądrowego (co jest cholernie zasobożerne).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
DemolistPL    1
Osobiście polecam samemu grać w minecraft'a z tym jest więcej zabawy niż oglądania kogoś kto gra [s]i rąbie kijem drewno[/s],więc nie dziwię się, że nudzą cię serie let's play na yt z minecraft'a, ale tak na temat to polecam reZiPlayGames.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...