Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
EDWINEX

Propozycja EDWINEXA

Rekomendowane odpowiedzi

EDWINEX    1
Wiem, że to trochę niedorzeczne, ale wydaje mi się, że Towny psują grę. To hardcore! Nie powinno być tak łatwo, typu: "Mam cuboida i nic mi nie zrobicie" tylko trzeba kryjówkę ukryć. Co to za zabawa jeśli zajmie się czyjąś bazę i nie ma możliwości jej rozwalenia i ograbienia??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
sd5    4
Napisano (edytowane)
Ależ jest możliwość grabieży... będą wojny. Town kontra Town. Aktualnie możesz przecież walczyć w Townach (PvP jest ON) Mam nadzieję że nie piszesz tego tematu bo jesteś na tyle mało zaradny by nie dostać się do żadnego Townu?
Ceny Townów są niskie + łatwo uzbierać $ za moby.

Po pierwsze, jak mówię serwery są różne, ludzie nie chcieli by grać na zbyt surowych zasadach. Po drugie, ukrytych baz jest hoho i jeszcze trochę... wystarczy poszukać :) Edytowane przez sd5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Vargein    17
Edziu, Edziu... Towny jest raptem od kilku dni, a Ty już krzyczysz, że psuje grę? Towny to nie to samo co cuboid, w Towny są wojny, jeżeli miasto (nacja) upadnie to wtedy miasto zostaje zniszczone i do grabieży wolna droga. Poza tym jednak trzeba uzbierać te kilka tysięcy $, żeby mieć chociażby przeciętnej wielkości miasto, a to wymaga jednak sporo wysiłku, a utrzymanie miasta + defensywa podczas trwającej wojny wymaga go jeszcze więcej. Także powiedz mi Edziu, w którym miejscu jest tutaj łatwo? Zbierzesz sam te parę tysięcy $ żeby móc założyć i rozbudować miasto? Znajdziesz szybko kolegów, którzy dołączą do niego by zwiększyć maksymalną ilość bloków? Dasz radę się obronić kiedy ktoś Ci wypowie wojne? Dasz radę podbić inne miasto? Towny samo w sobie jest dodatkowym poziomem trudności, możesz mieć wszystko i nagle wszystko stracić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil   
Gość Camil
Ja proponuję trochę rozbudować system towny jak i dodać wojny np co niedziele.

[color="#ff0000"]Camilku mój drogi taki dzień już był w planach dawno ;) Mówiłem Ci o tym na TS. Morgar4D[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Fendorath    14
Tak apropo wojen czy dany town MUSI przyjac wyzwanie? Czy town może życ z Handlu i wynajmu działek ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XaneX    1
Tak samo. Jestem spokojnym człowiekiem :) Ew. jestem za opłaceniem trybutu by nie uczestniczyć w wojnie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Morgar    9
Ludzie HardCore serwer jest nastawiony na pvp z dreszczykiem emocji- przecież jak zabijesz kogoś to jaka satysfakcja ale jest zawsze ryzyko pośmiertnego bana. Teraz odpowiedzcie mi na pytanie czy Wy chcecie zabić to co najważniejsze na serwerze- PVP!?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XaneX    1
Napisano (edytowane)
Nie zabić to co jest najważniejsze na serwerze czyli PVP tylko nie brać udziału w wojnach Towny. Nie mam nic przeciw, że sam gine, mam bana na 6h, tylko mi bardziej chodzi o ochrone budowli. Byłbym gotów płacić np. 500 by nie można było wytoczyć wojny mojemu town'owi, nie ma to nic wspólnego z zabijaniem mnie.

Podsumowując: Chce by mój town pozostał nieutralny [oczywiście płacąc za to], ale jak ktoś chce zabijać mnie [nawet na mojej ziemi], to rozumiem w pełnej okazałości i powinien mieć ku temu możliwość. Edytowane przez XaneX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil   
Gość Camil
jest taka opcja w towny, że nacja może być neutralna ale to kosztuje sporo no i działa na nacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
sd5    4
A ja powiem tak: Będę wojował! Będę rabował! (ale z umiarem...)
Co do pokonanych Townów to zamiast ich niszczyć wolał bym jakieś podatki im nałożyć. Fajnie jak by była jakaś dyskusja nad systemem wojen była przeprowadzona (byśmy wyjaśnili co i jak...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Morgar    9
Załóżcie temat. My też weźmiemy udział w tej dyskucji:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...