EDWINEX 1 Napisano 10 Maj 2012 Wiem, że to trochę niedorzeczne, ale wydaje mi się, że Towny psują grę. To hardcore! Nie powinno być tak łatwo, typu: "Mam cuboida i nic mi nie zrobicie" tylko trzeba kryjówkę ukryć. Co to za zabawa jeśli zajmie się czyjąś bazę i nie ma możliwości jej rozwalenia i ograbienia?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sd5 4 Napisano 10 Maj 2012 (edytowane) Ależ jest możliwość grabieży... będą wojny. Town kontra Town. Aktualnie możesz przecież walczyć w Townach (PvP jest ON) Mam nadzieję że nie piszesz tego tematu bo jesteś na tyle mało zaradny by nie dostać się do żadnego Townu? Ceny Townów są niskie + łatwo uzbierać $ za moby. Po pierwsze, jak mówię serwery są różne, ludzie nie chcieli by grać na zbyt surowych zasadach. Po drugie, ukrytych baz jest hoho i jeszcze trochę... wystarczy poszukać Edytowane 10 Maj 2012 przez sd5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vargein 17 Napisano 10 Maj 2012 Edziu, Edziu... Towny jest raptem od kilku dni, a Ty już krzyczysz, że psuje grę? Towny to nie to samo co cuboid, w Towny są wojny, jeżeli miasto (nacja) upadnie to wtedy miasto zostaje zniszczone i do grabieży wolna droga. Poza tym jednak trzeba uzbierać te kilka tysięcy $, żeby mieć chociażby przeciętnej wielkości miasto, a to wymaga jednak sporo wysiłku, a utrzymanie miasta + defensywa podczas trwającej wojny wymaga go jeszcze więcej. Także powiedz mi Edziu, w którym miejscu jest tutaj łatwo? Zbierzesz sam te parę tysięcy $ żeby móc założyć i rozbudować miasto? Znajdziesz szybko kolegów, którzy dołączą do niego by zwiększyć maksymalną ilość bloków? Dasz radę się obronić kiedy ktoś Ci wypowie wojne? Dasz radę podbić inne miasto? Towny samo w sobie jest dodatkowym poziomem trudności, możesz mieć wszystko i nagle wszystko stracić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil Napisano 12 Maj 2012 Ja proponuję trochę rozbudować system towny jak i dodać wojny np co niedziele. [color="#ff0000"]Camilku mój drogi taki dzień już był w planach dawno Mówiłem Ci o tym na TS. Morgar4D[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fendorath 14 Napisano 13 Maj 2012 Tak apropo wojen czy dany town MUSI przyjac wyzwanie? Czy town może życ z Handlu i wynajmu działek ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XaneX 1 Napisano 13 Maj 2012 Tak samo. Jestem spokojnym człowiekiem Ew. jestem za opłaceniem trybutu by nie uczestniczyć w wojnie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morgar 9 Napisano 13 Maj 2012 Ludzie HardCore serwer jest nastawiony na pvp z dreszczykiem emocji- przecież jak zabijesz kogoś to jaka satysfakcja ale jest zawsze ryzyko pośmiertnego bana. Teraz odpowiedzcie mi na pytanie czy Wy chcecie zabić to co najważniejsze na serwerze- PVP!? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XaneX 1 Napisano 13 Maj 2012 (edytowane) Nie zabić to co jest najważniejsze na serwerze czyli PVP tylko nie brać udziału w wojnach Towny. Nie mam nic przeciw, że sam gine, mam bana na 6h, tylko mi bardziej chodzi o ochrone budowli. Byłbym gotów płacić np. 500 by nie można było wytoczyć wojny mojemu town'owi, nie ma to nic wspólnego z zabijaniem mnie. Podsumowując: Chce by mój town pozostał nieutralny [oczywiście płacąc za to], ale jak ktoś chce zabijać mnie [nawet na mojej ziemi], to rozumiem w pełnej okazałości i powinien mieć ku temu możliwość. Edytowane 13 Maj 2012 przez XaneX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil Napisano 13 Maj 2012 jest taka opcja w towny, że nacja może być neutralna ale to kosztuje sporo no i działa na nacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sd5 4 Napisano 13 Maj 2012 A ja powiem tak: Będę wojował! Będę rabował! (ale z umiarem...) Co do pokonanych Townów to zamiast ich niszczyć wolał bym jakieś podatki im nałożyć. Fajnie jak by była jakaś dyskusja nad systemem wojen była przeprowadzona (byśmy wyjaśnili co i jak...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morgar 9 Napisano 13 Maj 2012 Załóżcie temat. My też weźmiemy udział w tej dyskucji:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach