Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Szefus360

[Solved]"Bad Login.."

Pytanie

Szefus360    0
Witam wszystkich. Wczoraj trafiłem na tą stronkę przez przypadek, i przejrzałem ją trochę i zauważyłem ciekawe servery, chciałem sprawdzić niektóre, no ale niestety podczas łączenia się z serverem wyskakuje mi "utracono połączenie (...) Bad Login.." nie wiem przez co jest to spowodowane, tylko na servery z tego forum nie mogę wbijać, a na resztę bez problemu. Może ktoś miał podobny problem i wie jak to rozwiązać. Mój minecraft nie jest orginalny, przejrzałem tematy i nie znalazłem tutaj żadnego podobnego na ten temat, także zakładam swój. Mam nadzieje, że zostanie udzielona mi jakaś pomoc czy coś bo widzę, że jesteście tu aktywni :P

Ps. Nie wiem czy to dobry dział, czy powinienem przenieść się do "Pomoc>>Gry", jeśli admin uważa, że temat ten powinien znaleźć się gdzie indziej, proszę o przerzucenie go tam i proszę o poinformowanie mnie o tym, ponieważ czasem mogę przeoczyć takie coś.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Rapikol    88
[quote name='Szefus360' timestamp='1336400357' post='67844']
Mój minecraft nie jest orginalny
[/quote]
Solved

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Atexor    424
Na polski: nasze serwery wymagają weryfikacji nicku, czyli płatnych kont premium. Zapobiega to ew. "niszczeniu" serwera przez "niebanowalnych" ludzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Szefus360    0
Jednym słowem, Żegnamy? :P no trudno, chciałem sobie pograć, ale niestety.
no to miło było poznać, dziękuję za pomoc i żegnam - temat do usunięcia, zamknięcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Gość AsgarothDaFae   
Gość AsgarothDaFae
Problem rozwiązany. Zamykam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...