Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
MrPsychosocjalny

Aether

Pytanie

[center]Witajcie[/center]
Mam taki problem iż... instaluję Aether mod (1.7.3) tak jak w poradniku 100% wszystko dobrze , ale i tak mam black screena i to tyle : / Mam taką prośbę, ma ktoś może zainstalowanego go ? albo mógłby dobrze zrobić by działał i wysłać lub wrzucić na jakiegoś hosta : / ?

z góry wielkie dzięki : )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Wintalan    75
Jaru nikt ci nie wrzuci. Powody?:
-możliwość utraty premium.
-niezgodne z prawami mojang.
-niezgodne z prawami forum.
A wszystkie podstawki są? Meta-inf wywalono w przestrzeń międzyplanetarną? Wersja moda dobra do wersji mc (teraz jest 1.2.5. Więc wątpię, aby ktoś jeszcze używał 1.7....)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Miloszu_xd
      Hej
      Postanowiłem pograć z kolegami w MC na multi i zrobiłem serwer. Zrobiłem sieć na hamachi, dołączyli, podałem w properties odpowiednie IP. I tu pojawia się problem. Ja mogę grać, ale oni już nie-nie wykrywa im serwera. Macie jakieś pomysły co z tym zrobić?
      Serwer jest na bukkicie i aktualnie jest wgrane tylko essentials
    • Przez Jokey
      Cześć.
      Po pierwsze : chciałem sie przywitać więc patrz wyżej .
      Po drugie : jestem świeżo upieczonym graczem Minecrafta, i jeszcze nie do końca ogarniam pewne sprawy ale ogólnie jest dobrze, więc przejdzmy do rzeczy mam problem z instalacją moda
      który sie zowie : Planes 1.0.0 v16.
      postępuje dokładnie według instrukcji ale mimo wszelkich starań po odpaleniu minecrafta z zainstalowanym modem pojawia sie na chwilke logo Mojang po nim czarny ekran i nic sie nie dzieje.

Żeby mod zadziałał potrzeba do niego paru programów :

- ModLoader
      - ModLoaderMp 1.0.0
      - turbomodelthingy-v2.3.6-pre1-src

Więc wszystkie te programiki wklejam do Start>Uruchom>%appdata%>.minecraft>bin>minecraft.
      Ostatni plik otwieram winrarem i wrzucam te 3 mody, wszystko działa poprawnie dopóki nie wkleje modu Planes 1.0.0 v16.

Moja wersja gry to 1.0.0.
      i tak usuwam folder META-INF za każdym razem kiedy próbuje zainstalować moda.

Prosze pomoc bo już nie mam pomysłów a chęć polatania własnoręcznie zrobionym samolotem jest wielka .
  • Dodaj nową pozycję...