Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • ×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Podobna zawartość

• Przez Miloszu_xd
      Hej
      Postanowiłem pograć z kolegami w MC na multi i zrobiłem serwer. Zrobiłem sieć na hamachi, dołączyli, podałem w properties odpowiednie IP. I tu pojawia się problem. Ja mogę grać, ale oni już nie-nie wykrywa im serwera. Macie jakieś pomysły co z tym zrobić?
      Serwer jest na bukkicie i aktualnie jest wgrane tylko essentials
    • Przez Jokey
      Cześć.
      Po pierwsze : chciałem sie przywitać więc patrz wyżej .
      Po drugie : jestem świeżo upieczonym graczem Minecrafta, i jeszcze nie do końca ogarniam pewne sprawy ale ogólnie jest dobrze, więc przejdzmy do rzeczy mam problem z instalacją moda
      który sie zowie : Planes 1.0.0 v16.
      postępuje dokładnie według instrukcji ale mimo wszelkich starań po odpaleniu minecrafta z zainstalowanym modem pojawia sie na chwilke logo Mojang po nim czarny ekran i nic sie nie dzieje.

Żeby mod zadziałał potrzeba do niego paru programów :

- ModLoader
      - ModLoaderMp 1.0.0
      - turbomodelthingy-v2.3.6-pre1-src

Więc wszystkie te programiki wklejam do Start>Uruchom>%appdata%>.minecraft>bin>minecraft.
      Ostatni plik otwieram winrarem i wrzucam te 3 mody, wszystko działa poprawnie dopóki nie wkleje modu Planes 1.0.0 v16.

Moja wersja gry to 1.0.0.
      i tak usuwam folder META-INF za każdym razem kiedy próbuje zainstalować moda.

Prosze pomoc bo już nie mam pomysłów a chęć polatania własnoręcznie zrobionym samolotem jest wielka .
  • Dodaj nową pozycję...