- 0
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez Galacticer YT
Witam... Tworzę mapę Five Nights at Freddy's RolePlay na modach i chcę dodać dźwięki z Fnaf'a lecz nie wiem jak proszę o pomoc. tak przy okazji to kiedy uda mi się dodać dźwięki to wreszcie skończę tę mapę i będę mógł ją opublikować więc jeśli ktoś będzie chciał zagrać niech napisze jak dodać własne: dźwięki, muzyki i tekstury.
-
Przez pepe134
witam pisze z zapytaniem jak zabezpieczyc miasto i przydzielic dzialki bo mi cos nie wychodzi
-
Przez Donio95
Witam!
Poszukuję właściciela konta o nicku KicekPL celem kupna tego konta. Zależy mi konkretnie na nicku. Proszę o wiadomość na e-mail lub PW.
Dziękuję.
-
Przez Tiki
Hej,
Dzisiaj wykupiłam grę premium, dostałam maila z order id i transaction i. Problem jest taki, że po pobraniu minecrafta z linku dołączonego do maila i uruchomieniu gry, cały czas mam opcję "play demo". Jak rozwiązać ten problem?
-
Przez patryk0700
Cześć
Robię ten temat, ponieważ zacząłem się zastanawiać jakie jedzenie w Mineraft jest wdł. innych najlepsze.
Moim zdaniem najlepsze jest Masło z modu SkyCraft.
Proszę odpowiadać w Komentarzach i zobaczymy co lubicie najbardziej.
(Jeśli jedzenie jest z modyfikacji to proszę podać nazwę mod'u)
-
Z gory przepraszam jesli to zly dzial
Jestem zupelnie nowy w minecrafcie. Moje pytanie moze wydac sie bardzo smieszne, no ,ale kto pyta, nie bladzi
Chcialbym kupic pelna wersje Minecrafta. Pierwsze co to zajrzalem na allegro i tutaj widze jakies konta za 3zl, potem jakies konta premium drozsze, i potem jakies za 90zl
Moze mi ktos wyjasnic z czym to sie je? Lub jesli jest jakies FAQ na ten temat, to prosilbym o linka i wyrozumialosc :F
No i tak jeszcze przy okazji - mialem demo czy jakas tam inna wersje ,zeby sprobowac czy wlaczy sie na moim laptopie i musze przyznac ,ze nie chodzi zbyt ladnie. Sciagnalem OptiFine. Jednak nadal dosc mizernie chodzi - glownie jesli chodzi o dzungle
Z gory dziekuje za odpowiedz
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi