Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
NiceFace

Konto minecraft oraz przycinanie.

Pytanie

NiceFace    0
Witam.
Z gory przepraszam jesli to zly dzial :P
Jestem zupelnie nowy w minecrafcie. Moje pytanie moze wydac sie bardzo smieszne, no ,ale kto pyta, nie bladzi :P
Chcialbym kupic pelna wersje Minecrafta. Pierwsze co to zajrzalem na allegro i tutaj widze jakies konta za 3zl, potem jakies konta premium drozsze, i potem jakies za 90zl :P
Moze mi ktos wyjasnic z czym to sie je? Lub jesli jest jakies FAQ na ten temat, to prosilbym o linka i wyrozumialosc :F

No i tak jeszcze przy okazji - mialem demo czy jakas tam inna wersje ,zeby sprobowac czy wlaczy sie na moim laptopie i musze przyznac ,ze nie chodzi zbyt ladnie. Sciagnalem OptiFine. Jednak nadal dosc mizernie chodzi - glownie jesli chodzi o dzungle :P Rozumiem ,ze jedyne co moglemz robic to sciagnac OptiFine i ustawic wszystko na minimum :P? Nie ma jakichs niesamowitych sposobow na to :P?

Z gory dziekuje za odpowiedz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
maćko :P    22
Co do kont na Allegro - nie kupuj tam! Najlepiej kupić prosto z minecraft.net. Tam masz pewność, że nic złego się z tym kontem nie stanie.

Co do kiepskiej jakości - przeczytaj poradnik mrskaletona w dziale poradniki "jak zwiększyć ilość FPS?" oraz kup grę, to również coś zmieni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Wintalan    75
Mc jest bardzo obciążający... W podpiętych w dziale pomoc-gry jest faq do kupna gry. Na allegro nie kupuj. No chyba, że chcesz stracić premium po 2 miesiącach... Te tanie po 3 zeta możesz sobie sam za DARMO założyć na minecraft.net. Autorzy aukcji tylko debili szukają...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
NiceFace    0
A ogolnie za to 20Euro to mam pudelkowa gre czy po prostu jakis jakby "CD key" :P?

Mowisz, ze wersje, ktore pozwalaja zobaczyc co i jak sa gorzej zoptymalizowane niz ta "pelna" :P?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Napisano (edytowane)
Masz tak - masz konto na minecraft.net i jest ono premium. Ściągnij MC, odpal na swoich danych z konta na minecraft.net i będzie działało. Na Allegro naprawdę nie warto i dla zielonych będzie dużo trudniej ;)

Co do 2 giego pytania:
Można tak powiedzieć :) Edytowane przez maćko :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
NiceFace    0
Czyli w razie gdybym kupil, to nick mojego konta na ktorym kupilem premium to nick mojej postaci, tak :P?
Kusi, tym bardziej ,ze mowicie ,ze jest nadzieja ,ze bedzie chodzic minimalnie szybciej :F

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Po 1. Szansa jest
Po 2. Przeczytaj ten poradnik, wykonanie tych czynności powinno pomóc
Po 3. Tak, ten nick będzie też twoim
Nickiem w MC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Wintalan    75
Co do wersji, bo nikt nie odpowiedział: zawsze będziesz miał najnowszą. Sama się zupdateuje. No chyba, że odmówisz, lub wgrasz starszą wersję z neta...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
MrSkaleton    89
Mój poradnik co do FPS:

[url="http://forum.minecraft.pl/topic/10830-minecraft-jak-zwiekszyc-ilosc-fps/"]http://forum.minecraft.pl/topic/10830-minecraft-jak-zwiekszyc-ilosc-fps/[/url]

Wystarczy trochę poszukać :)

A co do konta: NIE KUPUJ NA ALLEGRO!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
NiceFace    0
[quote name='MrSkaleton' timestamp='1336294993' post='67555']
Mój poradnik co do FPS:

[url="http://forum.minecraft.pl/topic/10830-minecraft-jak-zwiekszyc-ilosc-fps/"]http://forum.minecra...szyc-ilosc-fps/[/url]

Wystarczy trochę poszukać :)

A co do konta: NIE KUPUJ NA ALLEGRO!
[/quote]

Wczoraj juz przeczytalem ten poradnik, zastosowalem do mojego "dema" i dziala szybciej :D
Wielkie dzieki wszystkim za odpowiedzi, a Tobie podwojne dzieki za ten poradnik :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
NiceFace    0
Szczerze :P? Zazwyczaj te 30min wystarczy :D Co prawda szkoda ,ze swiat sie nie zapisuje ,dlatego zastanawiam sie nad kupnem "premium". Jednak wolalem sie upewnic ,ze bedzie chodzilo dobrze ,zeby cieszyc sie gra :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Napisano (edytowane)
Ba allegro ? Ją kupiłem (fuj) i jestem happy ;) mam już jakiś rok i wszystko dobrze. Za 60zł kupiłem, od firmy jest mniejsze ryzyko. Jak Ci
odbiorą premium, to wyśle firmq nowy kod.
Czy na premium jest więcej FPS-ów? Nie jestem co do tego pewien.. Na starym kompie byłem zmuszony grać na SP. Premium Launcher mi się nie ladowal po zalogowaniu... Demo zżera na jmniej CPU i wykorzystuje ok. 70% mniej Ram-u . Graj na pł ko askim terenie, nie odalaj się za bardzo t o będziesz miał i na slabym kompie min. 30 fps. :) Edytowane przez iDaft

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Wintalan    75
@up: rok temu minecraft był o wiele mniej popularny, więc oszustów żrących na popularności było mniej... MinecraftSP jest robiony od początku prze inną firmę i ma słabszą optymalizację...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Galacticer YT
      Witam... Tworzę mapę Five Nights at Freddy's RolePlay na modach i chcę dodać dźwięki z Fnaf'a lecz nie wiem jak proszę o pomoc. tak przy okazji to kiedy uda mi się dodać dźwięki to wreszcie skończę tę mapę i będę mógł ją opublikować więc jeśli ktoś będzie chciał zagrać niech napisze jak dodać własne: dźwięki, muzyki i tekstury.
    • Przez pepe134
      witam pisze z zapytaniem jak zabezpieczyc miasto i przydzielic dzialki bo mi cos nie wychodzi
    • Przez Donio95
      Witam!
      Poszukuję właściciela konta o nicku KicekPL celem kupna tego konta. Zależy mi konkretnie na nicku. Proszę o wiadomość na e-mail lub PW.
      Dziękuję.
    • Przez Tiki
      Hej,
      Dzisiaj wykupiłam grę premium, dostałam maila z order id i transaction i. Problem jest taki, że po pobraniu minecrafta z linku dołączonego do maila i uruchomieniu gry, cały czas mam opcję "play demo". Jak rozwiązać ten problem?
    • Przez patryk0700
      Cześć

Robię ten temat, ponieważ zacząłem się zastanawiać jakie jedzenie w Mineraft jest wdł. innych najlepsze.

Moim zdaniem najlepsze jest Masło z modu SkyCraft.

Proszę odpowiadać w Komentarzach i zobaczymy co lubicie najbardziej.

(Jeśli jedzenie jest z modyfikacji to proszę podać nazwę mod'u) 

• Dodaj nową pozycję...