Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Vargein

Zapowiedziane zmiany 4 / 5 Maj

Rekomendowane odpowiedzi

Vargein    17
[center][size=5][b]Uwaga![/b][/size][/center]

[center][size=5][b]Dnia 4 maja 2012 nastąpią zmiany w regulaminie[/b][/size][/center]
[center][size=5][b]Dnia 5 maja 2012 nastąpią zmiany na spawnie[/b][/size][/center][list]
[*]Pojawią się zmiany w regulaminie, od piątku 4 maja zacznie obowiązywać zakaz budowania mob grinderów i automatycznych farm, reszta to głównie poprawki stylistyczne.
[/list][list]
[*]Wszystkie domki i ich cuboidy zostaną usunięte
[*]Pojawi się jeden budynek, lub grupa kilku niewielkich budynków, gdzie będą umieszczone będą na tabliczkach najważniejsze informacje dla gracza.
[*]W pewnej odległości od tego budynku nie będzie można budować, niszczyć terenu ani budować a PvP będzie wyłączone.
[/list][list]
[*]Pojawią się nieco bardziej szczegółowe informacje dotyczące pluginu Towny
[*]Zostaną umieszczone na spawnie podstawowe komendy od Towny dla gracza
[/list][list]
[*]Możliwe że pojawi się nowy, ale biedniejszy w surowce adminshop, co by nie ułatwiać zbytnio gry.
[/list]
[center][b]Uwaga![/b][/center]

[center][b]Wszyscy gracze, którzy mają wykupione mieszkania za dom otrzymają zwrot pieniędzy za wynajęcie domów dalej niż do 5 maja, ponad to proszę o zebranie swoich przedmiotów ze skrzyń w swoich domkach, w przeciwnym razie zostaną usunięte razem z całą resztą.[/b][/center]

[center][b]Wszystkie istniejące mob grindery i auto farmy powinny zniknąć zanim zmiany w regulaminie zostaną zatwierdzone, w przeciwnym razie pojawią się pierwsze ostrzeżenia a mob grindery i auto farmy zostaną usunięte przez administrację.[/b][/center]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
themaxpol    16
Napisano (edytowane)
[s]Taki mały problem mam bana (według mnie za nic) A mam dużo cennych itemkow w domku i jak mogę je ocalić ? Może dacie mi w końcu tego unbana ? Już tydzień od siedziałem za to niby bugowanie wiec może wystarczy ? :x I przecież mnie znacie nie łąmie regulaminu wogóle jestem dobrym graczem ;x jak mi powiecie ze tego nie wolno to nie będe robił proste [/s] (Nie aktualne) Edytowane przez TheMaXPoL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XaneX    1
Powiem tak, proszę by zmiany weszły pod koniec 4 maja, bo dopiero sie praktycznie dowiedziałem, człowiek sie wyśpi i przeniesie wszystko. Proszę o to by weszły powiedzmy godzina 20:00 4 maja to usunięcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
sd5    4
Vargein, włączycie również TNT? Tak by rozwalało ściany? Tylko na 1 dzień.... domek bym wysadził :D Można zniszczyć domek?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Fendorath    14
Napisano (edytowane)
[quote name='Vargein' timestamp='1336080985' post='67015']

[center][b]Wszystkie istniejące mob grindery i auto farmy powinny zniknąć zanim zmiany w regulaminie zostaną zatwierdzone, w przeciwnym razie pojawią się pierwsze ostrzeżenia a mob grindery i auto farmy zostaną usunięte przez administrację.[/b][/center]
[/quote]
Rozumiem ze trzeba zniszczyc to co mamy w bazach za spawnem ?
monster spawnerymam w bazie i mam je usunac ?
Mam farme melonow zboza to tez je mam usunac
Wszystko mam w bazie a nie w domku na spawnie wogle nie mam domka

@edit kiedy prawdopodopnie bedą Towny ?

@2Edit Mój bład przepraszam Edytowane przez Fendorath

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Morgar    9
Wiesz co to są mob grindert i automatyczne farmy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TheKoros47    13
Napisano (edytowane)
Mob spawnery są dozwolone,ale nie można robić mob grainderów czyli wielkich pomieszczeń pod ziemia gdzie respią sie moby oraz automatycznych farm czyli masz pole zboża,wciskasz przycisk i zalewa ci pole wodą i zbiera automatycznie uprawy oraz automatycznych farm pistonowych melonów.

EDIT; Dlaczego nie będzie można robić mob grainderów i automatycznych farm? Edytowane przez TheKoros47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...