Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Cały budynek razem z poddaszem będzie oczywiście od środka zagospodarowany. Na projekcie nie wygląda to jeszcze specjalnie imponująco, ale ostateczny efekt powinien być znacznie lepszy. Ratusz ma stan..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Cały budynek razem z poddaszem będzie oczywiście od środka zagospodarowany. Na projekcie nie wygląda to jeszcze specjalnie imponująco, ale ostateczny efekt powinien być znacznie lepszy. Ratusz ma stan..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Odys

Ratusz

Rekomendowane odpowiedzi

Odys    5

Przedstawiam wstępny projekt ratusza. Widok od frontu i z boku.

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Cały budynek razem z poddaszem będzie oczywiście od środka zagospodarowany. Na projekcie nie wygląda to jeszcze specjalnie imponująco, ale ostateczny efekt powinien być znacznie lepszy. Ratusz ma stanowić część planowanego centrum publicznego, tak więc rozpoczęczie budowy nie rozpocznie się póki administracja nie zaakceptuje tego projektu, a jeśli zostanie on pozytywnie przyjęty to pozostanie czekanie na wytyczenie miejsca pod sam rynek główny (chyba mozna to tak nazwać :P). Do tego czasu będe dopracowywał całość projektu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Odys    5

Postawnowiłem zbudować szkielet budynku dla lepszego zapoznania się z projektem i dostępną wewnątrz przestrzenią. Wrzucam kilka screenów.

Nadal czekam na decyzje administracji o akceptacji lub odrzuceniu projektu.

I sorry za podbijanie własnego tematu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Odys    5

Jeszcze jedna sprawa co do dachu - zamierzam go jeszcze poprawić, bo w obecnej postaci nie do końca mi się podoba. Zastanawiam się m.in. nad likwidacją tego okna centralnego na poddaszu i zastąpienia go wieżą ratuszową (może z zegarem), wiadomo o co chodzi :) Ale to się jeszcze zobaczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
nwichert    9

Jeszcze jedna sprawa co do dachu - zamierzam go jeszcze poprawić, bo w obecnej postaci nie do końca mi się podoba. Zastanawiam się m.in. nad likwidacją tego okna centralnego na poddaszu i zastąpienia go wieżą ratuszową (może z zegarem), wiadomo o co chodzi :) Ale to się jeszcze zobaczy.

Tak, to dobry pomysł. Ja już dałem przyzwolenie na powstanie tego projektu, zgłoś się po dotację i działkę do Rabusa, Enclude. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rabus    3

Zaakceptowane, działkę przydziele ok. 17

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
borsuk    80

Zdecydowanie przydała by się ta wieżyczka. Ogólnie ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...