Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Bitek

Odwołanie - Arezien

Rekomendowane odpowiedzi

Bitek    2
Napisano (edytowane)
Witam.
Przed chwilą dostałem bana za ,,ucieczkę z walki 8h i używanie mikstur 24h'' - z jakiej racji te 24h?
W regulaminie nic o tym nie ma, więc 24h zostało zawarte bezpodstawnie, nieregulaminowo.
[url="http://desmond.imageshack.us/Himg100/scaled.php?server=100&filename=20120502161801.png&res=landing"]http://desmond.image...png&res=landing[/url]

Zaraz ktoś mi będzie spamował że ktośtam pisał że nie wolno - nie mam obowiązku czytać czatu, pozatym, jak widać, gram na małym GUI.
(nie wspominając, że ciągle crashuje mi się komputer, możecie sprawdzić w logach że co godzinkę byłem off na 5-6 minut ;3)

Proszę więc o skrócenie bana o 24h :)

[Jak zgaduje, temat się rozwinie :P]

//
Banującym był olaf<cyferki>/korn. Edytowane przez Bitek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Skorveey    1
Napisano (edytowane)
[quote name='Bitek' timestamp='1335968667' post='66654']
"W regulaminie nic o tym nie ma, więc 24h zostało zawarte bezpodstawnie, nieregulaminowo."
[/quote]

Zgadzam się z tym. W regulaminie nic o tym nie ma, nawet na fotce widać. Również myślę, że nie było powodu dawać tych dodatkowych godzin.

EDIT: Mikstura i tak nie zadziałała więc na prawdę nie było potrzeby dawać temp bana. Został użyty w walce na arenie PvP i nie ma konkretnego powodu do tych dodatkowych 24h.

[font=verdana,geneva,sans-serif][size=3][color=#ff0000]Od oceniania słuszności bana jest Administracja serwera a nie Ty [AdF][/color][/size][/font] Edytowane przez Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
olaf1251    6
Napisano (edytowane)
Gdy admini/modzi wchodzą na arenę ogłaszając to na czacie jest to uważane jako mini event. Korn już kilka razy wspominał o zakazie miksturek. Skorveey rozumiem, jesteś kolegą, ale prosze nie wpie**** się jeśli nie masz nic do powiedzenia, od słuszności bana jest administracja. Edytowane przez olaf1251

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bitek    2
Napisano (edytowane)
Napisałem, że nigdzie nie ma punktu o czytaniu czatu <3
24 godziny są przyznane BEZ ODNIESIENIA DO REGULAMINU.

@edit
Pozatym, kiedy ogłaszali ,,event'', napisali ,,zapraszamy na arenę kto nas zabije dostanie mieczyk i diaxy!", etc. Edytowane przez Bitek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kukurydz   
Gość Kukurydz
Ja dałem bana i jeśli o mnie chodzi to go nie mniejsze! 8h za ucieczkę i 24h za potki bo jest to łamanie regulaminu eventu mówię zawsze ze nie wolno z tego korzystać itd. a za łamanie regulaminu jest 24h. 2 sprawa do twojego braku obowiązku czytania czatu to jeśli pisze administrator bądź [SERWER] to masz obowiązek a skoro nie czytasz to jak dowiedziałeś się o tym że jest event?

Miksturki nie zadziałały bo w porę włączyłem sobie /gm ;)

A co do kary danej nieregulaminowo cytat z regulaminu:

[quote]3.7 W przypadku spraw nieuregulowanych administracja ma głos decydujący.[/quote]

Dziękuje i pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bitek    2
Napisano (edytowane)
No cóż, zachęcajcie ludzi do przenoszenia się na inne serwery ,,bo tak'' - no a czemu nie? :)
Róbcie jak chcecie, ale ludzi bądź co bądź macie coraz mniej, w przeciwieństwie od konkurencji.
A o evencie poinformował mnie znajomy ;3 Edytowane przez Bitek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Skorveey    1
Cóż, właśnie przez takie zaciśnięcie regulaminu za regulamin tracicie niepotrzebnie graczy. Wszystko jest ze sobą połączone przez co nawet nerwy ze stali mogą przerdzewieć :( Wiem wiem, nie jestem od tego żeby się wpier***** w cudze sprawy, ale jestem na to zbyt praworządny.

Poza tym, czy forum nie służy do wyrażania własnych opinii?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
ZAMYKAM ten syf.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...