SavickaS 0 Napisano 2 Maj 2012 (edytowane) Witam! 02.05.12 o godz. ok. 13:00 pod nickiem z gry kamil6745 otrzymałem niesłusznego bana za PODOBNO x-ray'a, którego NIE MIAŁEM. Na mapie wykopowej na serwerze freebuild poszedłem daleko od spawnu na tej mapie kopałem pod siebie i znalazłem opuszczoną kopalnie. Zacząłem zbierać żelazo tylko to znalazłem i to dużo na czacie pisało że co ok. 2 min. zdobywam ok. 5 sztuk żelaza i uzbierałem ok. 60 sztuk pisano też tam przez jakąś osobę że go mam po czym admin zapytał mnie się czy mam odpowiedziałem NIE. Powiedział że MAM i mnie zbanował, NIESŁUSZNIE ponieważ w logach powinno być zpaisane o tym że kładłem pochodnie prawie wszędzie nie chodziłem w cięmnych korytarzach. Nie wiem co mam zrobić tak dobrze mi się grało a tu proszę nawet nie można kopać żelaza (nie diamentów) w opuszczonej kopalni!. Proszę o odpowiedź. Poza tym nie zdobyłem jeszcze ani jednego diamentu. Mam nadzieje że uda mi się dogadać jakoś bo naprawdę lubię ten serwer i dzisiaj dostałem działkę razem z kolegą. Pozdrawiam! Edytowane 2 Maj 2012 przez SavickaS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kukurydz Napisano 2 Maj 2012 Kto dał bana?+ czekamy na wypowiedz banującego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SavickaS 0 Napisano 2 Maj 2012 Nie wiem, nie patrzałem 2 osoby teleportowały się do mnie tak jak mówiłem jedna się zapytała czy mam, napisałem nie, a tu powiedziała że mi się zdaje że jednak tak i a więc leci banik <3 tylko to wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olaf1251 6 Napisano 2 Maj 2012 Banującym jest hajtinio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 2 Maj 2012 Unban ZAMYKAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach