Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość

Czemu gracie w minecrafta?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość   
Gość

Mnie wciąga budowanie skomplikowanych konstrukcji, ostatnio godzinami przetapiałem piasek na kilkupoziomową szklarnię. Serwerem RPG tez nigdy nie pogardzę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Piotreq    0

Od dziecka kocham budować oraz tworzyć, i tak to wyszło. Gram w Minecrafta rzadko, a zazwyczaj gdy mam dobry humor.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze byłem fanem LEGO, mam zbyt wybujałą wyobraźnię którą muszę czasem rozładować. Minecraft jest pod tym względem świetny. Gdyby nie moje lenistwo, to z pewnością budowle mojego autorstwa były by bardziej okazałe ale co tam... gram 4fun :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ChuDy    0

Bardzo dobre pytanie zadałeś , szczerze mówiąc nie przyszło mi nigdy na nie odpowiedzieć , w minecrafcie uwielbiam konstruować , budować/tworzyć ta ogromna satysfakcja co można stworzyć zachęca mnie do dalszego grania. Poza tym zawsze lubiłem tego typu gry można powiedzieć że wciągała mnie ich pomysłowość. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pietro    7

Gram w minecraft`a ponieważ mogę zrobić dosłownie co chce :) Daje mi to dużą satysfakcję .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Virgilio    0

Ponieważ lubie gromadzić surowce :) Daje mi to dużą satysfakcje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Hover    0

Lubie budowac i robić rzeczy , ktorych jeszcze nikt nie widzial:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Superhuff    1

Zawsze byłem fanem LEGO, mam zbyt wybujałą wyobraźnię którą muszę czasem rozładować. Minecraft jest pod tym względem świetny. Gdyby nie moje lenistwo, to z pewnością budowle mojego autorstwa były by bardziej okazałe ale co tam... gram 4fun :)

Też byłem w młodości fanem LEGO :). Fajnie też zbudować coś co jest w jakiś sposób użytkowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rasha    0

Lubie gry, które pozwalają na kreatywne myślenie. Tworzenie w minecrafcie pozwala mi się oderwać od codziennej rutyny ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
heliot    11

Przy okazji chciałbym się przywitać :)

Prawie od zawsze lubiłem LEGO, układałem je z instrukcją lub bez, gdy pierwszy raz zobaczyłem Minecraft'a pomyślałem że jest nudny, a gdy w niego zagrałem (jeszcze na Classicu) to od razu chciałem go kupić, tak to było :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość camil92PL   
Gość camil92PL

Lubiłem LEGO to może dlatego też, ale przede wszystkim lubię twórczość tej gry ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kanon    4

dlatego że mi minecraft przypomina lego , jest podobny do LBP , można robić własny świat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
cleXter    0

Konstruowanie to główny element który wciąga. Pamiętam pierwsze wersje The Simsów - grałem tylko po to by budować, a rodzina sama się wychowywała, chociaż sens gry był inny ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
maciekdate    1

Ja gram w minecrafta poniewarz lubie budowac.Jedynym minusem i hakiem jest to że w minecrafcie sa zombi,creppery,pajaki,szkielety,pigmeni i ufoki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
atheistpl    2

...

Są to klocki a ja lubiee klocki ii, and I like to look, how others are building. !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KendziorPL    3

Gram, bo jestem uzależniony.

A jestem uzależniony bo od małego (w wieku 2-3 lat już zaczynałem) bawiłem się klockami LEGO. Teraz mam lat 17 i nadal się nimi bawię. Oczywiście z bratem, nigdy sam...:D

W simsy też grałem. Projektowanie domów, budowa ich, później ogrody. To jest to, co mnie kręci.

"Minecraft to LEGO w elektronicznej wersji" ♥

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
borsuk    80

No kurcze. Ta gra ma w sobie po prostu to "coś". Kocham pixelart i to jeszcze mnie bardziej wciąga. Zabawy z czerwonym piaskiem? Bajka. No i budowanie rzecz jasna. Szczerze mówiąc na dzień dzisiejszy jakoś super dużo tych materiałów nie ma a i tak można stworzyć coś oryginalnego. Sprawia mi to po prostu przyjemność i tyle :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Davlamin    6

Minecraft jest grą dla osób zarówno kreatywnych jak i osób, które na co dzień używają dużo wyobraźni, dlatego ten tytuł stał się tak popularny i oblegany przez wielu graczy gier komputerowych, głównie sandboxowych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Baryła    0

Gram w Minecraft'a bo to jest coś innego, coś czego jeszcze nie było (no oprócz Infiniminer). Każdy zza dzieciaka chciał wybudować dom z klocków lego :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
sheeby    7

Minecraft to nie tylko prosta gra :) ! Mozna w niej pokazac swoja kreatywnosc poprzez budowle, co prawda jest ona troche ograniczona z pewnych wzgledow, ale i tak jest duze pole do popisu.

Oprocz tego ta grafika, ktora nadaje caly klimat tej grze. Ogolnie moim zdaniem gry sandboxowe sa, ze tak powiem wciagajace bardziej... gdzie sami wyznaczamy sobie cel gry, oczywiscie spotkalem sie z zapalowcami ktorzy pograli tydzien w Minecrafta i im sie odechcialo bo stwierdzili, ze nudny... bo nie mogli czegos tam zdobyc, czegos zbudowac, albo im nie wychodzilo to co chcieli. Wydaje mi sie, ze Minecraft bedzie gra, ktora utrzyma sie przez kilka dobrych lat. Jesli MOJANG nie zepsuje projektu, kiedy bedzie go na ich sposob 'ulepszac' :) tyle ode mnie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
turbomaniak    0

Siema mi w minecrafcie się podoba to że ta gra jest nie ograniczona. Ta gra poprawia mi humor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
rapers    0

Ja lubie budować Ruzne budowle i też byłem fanem LEGO nawet gralem w gry lego na kompie ale to nie to co minecraft Więc wiecie! :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PVG    0

Minecraft to dla mnie gra idealna, bo można w niej wykonać to, o czym się marzy w realnym świecie :)

No i ta gra posiada takie przesłania, ideologię, która sprawia, że gram w nią chętnie :rolleyes:

No, no i to nie jest gra dla jakiś takich... no nie wiem, nudziarzy. Bo też takie texty w Menu gry są po prostu genialne.

Wilki są urocze, co również mnie przekonało, a właściwie utwierdziło w przekonaniu, że Minecraft jest genialny.

No, i Creepery są takie... niebezpieczne, ale zarazem takie, słooodkie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...