Mam problem z kaktusami, raczej ich brak. Miesiąc temu wygenerowałem zadowalającą mapkę, planowałem i dalej mam zamiar wybudować zadziwiającą rzecz. Potrzebuję w tym celu zielonego barwnika, jednak na tej mapce nie chce wygenerować się większa pustynia z kaktusami. Chodzę już 4 dzień po mapce i 0 kaktusów :/ Mógłby mi ktoś pomóc i wyjaśnić w jaki sposób da się zchitować 1 kaktusa? Albo jak można go wygenerować za pośrednictwem innych jednostek?Obiecuję, że wykorzystam ten sposób jednorazowo. Będę wdzięczny za pomoc. Jeśli wolicie napisać prywatnie to tutaj macie mój nr. gg[size=4]-[font=Tahoma, Arial]39655042. Będę wdzięczny za każdą odpowiedź [/font][/size]
Mam problem z kaktusami, raczej ich brak. Miesiąc temu wygenerowałem zadowalającą mapkę, planowałem i dalej mam zamiar wybudować zadziwiającą rzecz. Potrzebuję w tym celu zielonego barwnika, jednak na tej mapce nie chce wygenerować się większa pustynia z kaktusami. Chodzę już 4 dzień po mapce i 0 kaktusów :/ Mógłby mi ktoś pomóc i wyjaśnić w jaki sposób da się zchitować 1 kaktusa? Albo jak można go wygenerować za pośrednictwem innych jednostek?Obiecuję, że wykorzystam ten sposób jednorazowo. Będę wdzięczny za pomoc. Jeśli wolicie napisać prywatnie to tutaj macie mój nr. gg[size=4]-[font=Tahoma, Arial]39655042. Będę wdzięczny za każdą odpowiedź
[size=4][font=Tahoma, Arial]pozdrawiam
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi