Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Mezio

surprise ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Mezio    72

powiem szczerze projektu nie mam xD ponieważ ja nie jestem wstanie przewidzieć co będę chciał robić za jakieś 2h, w minecraft po prostu improwizuje widzę teren i od razu w głowie pojawia się obraz/myśl który przenoszę na minecrafta jedyne co mnie ogranicza to miejsce i brak materiałów a pomysłów mam full tylko nie jestem wstanie przewidzieć jaki pomysł będę chciał zrobić xD czas na budowę mam full bo są wakacje :D jedyne co mogę wam pokazać to mój domek jako przykład co mogę zrobić w wolnym czasie (x:-59, z:313).domek nie udany za bardzo bo nie miałem miejsca xD ale to już wy ocenicie.

gdyby były jakieś pytania pisać PM na forum lub na gg:7785707 xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GuralEska    3

Szczerze? Powinieneś się zastanowić co chcesz wybudować, przenieść to na rysunek techniczny, znaleźć miejsce do budowy i napisać to tutaj, a nie interweniować. Kiepsko widze twoje budowle bez rozplanowania, ale kto wie, może potrafisz dobrze bez niczego budować... Pomyśl :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Odys    5

Wybacz Obitoo, wiem, że na pewno zbudowałbyś coś ciekawego. Jednak bez planu ani rusz. Temat utrzymuje, zamieść tu projekt jak będziesz miał klarowny pomysł ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mezio    72

jeden pomysł mam ale niestety klejące pistony nie działają .... xD. Będę musiał pochodzić po mapce i poszukać jakiegoś terenu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...