Mezio 72 Napisano 3 Lipiec 2011 powiem szczerze projektu nie mam xD ponieważ ja nie jestem wstanie przewidzieć co będę chciał robić za jakieś 2h, w minecraft po prostu improwizuje widzę teren i od razu w głowie pojawia się obraz/myśl który przenoszę na minecrafta jedyne co mnie ogranicza to miejsce i brak materiałów a pomysłów mam full tylko nie jestem wstanie przewidzieć jaki pomysł będę chciał zrobić xD czas na budowę mam full bo są wakacje jedyne co mogę wam pokazać to mój domek jako przykład co mogę zrobić w wolnym czasie (x:-59, z:313).domek nie udany za bardzo bo nie miałem miejsca xD ale to już wy ocenicie. gdyby były jakieś pytania pisać PM na forum lub na gg:7785707 xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GuralEska 3 Napisano 4 Lipiec 2011 Szczerze? Powinieneś się zastanowić co chcesz wybudować, przenieść to na rysunek techniczny, znaleźć miejsce do budowy i napisać to tutaj, a nie interweniować. Kiepsko widze twoje budowle bez rozplanowania, ale kto wie, może potrafisz dobrze bez niczego budować... Pomyśl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odys 5 Napisano 4 Lipiec 2011 Wybacz Obitoo, wiem, że na pewno zbudowałbyś coś ciekawego. Jednak bez planu ani rusz. Temat utrzymuje, zamieść tu projekt jak będziesz miał klarowny pomysł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mezio 72 Napisano 5 Lipiec 2011 jeden pomysł mam ale niestety klejące pistony nie działają .... xD. Będę musiał pochodzić po mapce i poszukać jakiegoś terenu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach