Steve 41 Napisano 29 Kwiecień 2012 Kolejna świetna animacja od animationcraftpg5 – tym razem obrazująca Steva który znalazł plany na powiększony workbench pozwalający na tworzenie lepszych przedmiotów. Przed obejrzeniem filmu zgadnijcie, co pierwsze stworzył? [url=http://minecraft.pl/powiekszony-workbench/]Wyświetl pełny artykuł[/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkateKoliva 31 Napisano 29 Kwiecień 2012 Ja myślałem, że to będzie w nowej aktualizacji ;( Filmik bardzo dobry i pomysł też. Łap plusa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 29 Kwiecień 2012 [quote name='SkateKoliva' timestamp='1335713159' post='65712'] Ja myślałem, że to będzie w nowej aktualizacji ;( [/quote] Przydałoby się. <3 Ja bym zrobił łopatę D: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrSkaleton 89 Napisano 30 Kwiecień 2012 Pomyślałem, że miecz po miniaturce filmu ;3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach