Gość matejss Napisano 27 Kwiecień 2012 czemu nie ._. Admin mcsv.pl / Moderator ts.minecraft.pl / dziwny człowiek - tak zwany zaiste - czekam na poważne, dziwne i podejrzane (?) pytania >:c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kexan 9 Napisano 27 Kwiecień 2012 Jak egzaminy? : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matejss Napisano 27 Kwiecień 2012 @Kexan gut <3 zbyt łatwe <podejrzliwe spojrzenie> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 27 Kwiecień 2012 nie za młody na admina? czemu jesteś zwolennikiem wzoru? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 27 Kwiecień 2012 Czy wprowadzasz już szczęśliwość Kraju Rad? Czy dbasz o lud pracujący miast i wsi? Czy pracujesz nad dobrem Społeczeństwa Radzieckiego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghorious 7 Napisano 27 Kwiecień 2012 Wytłumacz mi wkońcu czemu, jeżeli mieszkasz w afganistanie to masz naszą strefę czasową? xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matejss Napisano 28 Kwiecień 2012 @Ikuszal 16 lat, moderatora dostałem w wieku 15 lat, jakoś tak wyszło czy jestem za młody na admina? nie wiem. O tym decyduje Borsuk / Obitoo / Szympek A co do wzoru lubię jak jest wszystko uporządkowane, i aby ludzie się nauczyli że takie coś istnieje @Elros tak @Ghorious + - róznica 1h 20 minut ii tak, Warszawa w afganistanie <33 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zaK1946 4 Napisano 28 Kwiecień 2012 Czemu mnie kiedyś hejtowałeś oszukańcze i czemu lubisz ser ;_; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matejss Napisano 28 Kwiecień 2012 @zaK 1) nie pamiętam 2) bo jest żółty i z keczupem jest bardzo smaczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 28 Kwiecień 2012 Czy pracujesz nad jakimś dużym projektem? Czym się zajmujesz w wolnych chwilach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matejss Napisano 28 Kwiecień 2012 @KubaCzarny123 1) Obecnie nie 2) Graniem w gry na PC, czasem pogram w "Kosza", rozmową z ludźmi na Team Speak, adminowaniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 28 Kwiecień 2012 marzenia? skąd zamiłowanie do ludzi w strojach ninja z grotem na linie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matejss Napisano 28 Kwiecień 2012 Ninja są fajni, a ten u mnie na avku i sygnie to (chyba każdy go zna) pokazuję że mam szczególne zamiłowanie do Mortal Kombat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghorious 7 Napisano 29 Lipiec 2012 (edytowane) Zapomniałeś o tym temacie, czy mi odpowiesz? ;D edit: trololo matejss zapomniał ;D Edytowane 3 Sierpień 2012 przez Ghorious Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 30 Lipiec 2012 matejss - dlaczego "gracze z sv mnije nije lubijom"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matejss Napisano 3 Sierpień 2012 ta, zapomniało się troche :] @Elros "nje fiem :cccc" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chormon 136 Napisano 20 Kwiecień 2013 Przeniesione do Archiwum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach