Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Kamilos200012

Ban dla kos5444 za oszustwo

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Ekipo Freebuild.

Mam do zgłoszenia sgargę na gracza koss5444 za oszustwo które nastąpiło na warp arenie.

Screeny są. Moje pisanie oznaczone kolorem białym, a jego, czerwonym

Przez przypadek żuciłem mu miksturkę a tego nie chciałem zrobić: Zdjęcie Dowód nr 1

Mówi żebym dał mu coś innego a on odda miksture więc ide po żelazo: Dowód nr 2

Żucam żelazo, kos nie oddaje mikstury, piszę że będzie ban jak nie odda, a on piszę: ,,już wypiłem''... : Dowód nr 3

Przepraszam, ale nie mogłem wkleić zdjęć dowód nr 2 i dowód nr 3 gdysz mają za duzą pamięć :/

P.S. nie patrzcie na FranekZPuszczy który jest na 1 planie, on nie ma nic wspólnego z tą sprawą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Toficer   
Gość Toficer
Sam jesteś sobie winny, do tego jeszcze jak ostatni ciołek (bez urazy) oddałeś mu kolejny item. Gracz umiejętnie wykorzystał sytuację, ty dałeś się wrobić. Nikt mu raczej za to nic nie zrobi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bitek    2
Polecam przestawic hotkey z Q na jakiś bardziej oddalony od paluszków - dzięki temu unikniesz podobnych tej sytuacji nieprzyjemności.
@up
+1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20
Zwracaj uwagę na ortografię, bo nieprzyjemnie czyta się temat, z tyloma błędami ortograficznymi. A co do skargi, to o banie nawet nie ma mowy, dałeś się zrobić w bambuko i tyle :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Podobna zawartość

• Przez CHANEL
      Ostatno na serwerze MineFox na Skyblocku  grałem sobie i nagle bez powodu stinning1 czyli pomocnik admi
      wsadził mnie do  do więzenia bez powodu na 1 godzine. Ja go nazwałem niesprawiedliwym człowiekiem ,a
      on mi dał bana na zawsze na serwer!!!! Błagam pomórzcie to było takie niesprawiedliwe ,a bardzo dobre konto miałem !!!!!!!!
    • Przez kondziu98
      PLUGIN ZAWIERA W SOBIE:
      Czyszczenie, blokowanie i otwieranie czatu, ANTY caps i flood, SlowDown (aktualnie nie działa), Cenzurę, Wyświetlanie liczby graczy która weszła na serwer, zmienianie lub usuwanie wiadomości wejściu/wyjściu gracza, wirtualne kanały (więcej infa niżej)

Plugin by: Kondziu98 (Nick w Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Wszelkie Prawa zastrzeżone!
    • Przez toxic
      Siema,
      ja mam taki problem że na żadnym serwerze nie mogę napisać wiadomości na czat, gdy próbuje napisać wiadomość klikam enter i wyskakuje mi na czerwono napis: "Cannot send chat message" jak to naprawić?
  • Dodaj nową pozycję...