Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Morgar

Potrzeba zmian!

Rekomendowane odpowiedzi

Pepemag    0
Każdy hardcore może być również survivalem czy freebuildem, wystarczy uzbierać surowców i wybudować co się tam komu zamarzy.
Osobiście czekam aż [i]towny[/i] zostanie do końca dopracowany i wgrany na serwer, wtedy można pomyśleć nad cenami, rozbudować handel i pograć w kilku bez konieczności zakładania gildii. Każdy chętny kto chciałby pograć w większej grupie piszcie do mnie, zorganizujemy sobie pracę, bazę itp gdy wejdzie towny będziemy w pełni przygotowani do dalszych działań. Myślę również nad jednakowymi skinami dla "mojej" grupy która w ten sposób była by rozpoznawalną marką na serwerze. Zbudujcie swój klimat a będzie się grało wam przede wszystkim przyjemniej. Jest to pewniej pomysł dla innych grup które chciałyby się zorganizować w podobny sposób.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Fendorath    14
Fajny pomysł np. znak Gildyjny ( Town ) To np przy ręku dorobic sobie opaskę z jakimś znakiem ( Ale to tylko mój wymysł )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pepemag    0
dokładnie o takim rodzaju znaku rozpoznawczym myślałem, byłoby jeszcze lepiej gdyby wprowadzić możliwość noszenia peleryn , każdy klan mógłby wykupić sobie taki przywilej u administracji a później go zedytować do własnych potrzeb( kolor, znak itp)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Morgar    9
Ale peleryny są związane ze spoutcraftem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
themaxpol    16
Kilka poprawek do regulaminu:

1. Dodajcie punkt o nakazie docinania drzew do końca (psuje to mapę i ogólny wygląd)
2. Napiszcie coś o spamowaniu na czacie jaka kara i co zalicza się do spamu.
3. Do punktu administracja możecie wypisać całą ekipę :]
4. Przy klasyfikacji dajcie Admin/Technik.
5. Coś o reklamowaniu kont yt itp. może nie perm ale na tydzień bo może ktoś tam wejdzie a tam reklama innego serwera.
6. Dodajcie zakaz zabijania potkami na spawnie i stosowną kare za to :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Fendorath    14
1.Lista Kar _ Co jest karalne
2. Banowanie ludzi ktorzy maja nielegalne expowiska gleboko pod ziemia ( Możliwsc )

Pytanie ( Kiedy Będzie wogle jakas praca nas Spawnem miała byc 4-5 Nic sie nie ruszyło )
Kiedy Będą towny miały byc w tym tyg. Jak wnioskuje nic do przodu nie idą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...