Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Afir

Pytanie Odnośnie Firm WieloZadaniowych

Rekomendowane odpowiedzi

jarton    25
NIe ma czegoś takiego jak firma wielozadaniowa! Co do dzialek to zawsze analizujemy potrzeby firmy i dajemy albo dzialke albo kilka pieter w biurowcu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez iFoundYou
      [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Cześć,[/font][/color]

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Mam kilka pytań odnośnie MG. Zbudowałem sobie owy mobgridner. Od ziemi do pierwszej platformy jest dokładnie 30 kratek, natomiast do ostatniej 40 (3 poziomy).[/font][/color]

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]1. Czy jest to dobra wysokość?[/font][/color]
      [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]2. Jak to bardziej zoptymalizować? Moby niby spadają lecz za dużo to ich nie jest...[/font][/color]
    • Przez HARDKAMIL
      Hej!
      Jakiś czas temu pobrałem grę "Slender".
      Dosyć przypadła mi do gustu.
      Następnie ściągnąłem mapę slender do minecrafta, w której przyjrzałem się budowlom z gry.
      Dzisiaj postanowiłem przejść slendera, ale niestety przegrana...
      Chciałem się zapytać:

-Co to jest 20$ mode?
      -W jakich lokacjach zdarzają się kartki?
      -Macie jakieś porady jak przejść?

Możecie też zamieszczaćswoje pytania.
      Dzięki xD
    • Przez Alojzy Maczek
      Witam was w kolejnym projekcie. To będzie mój pierwszy Escape. Jak sama nazwa mówi - trzeba będzie ukończyć siedem wyzwań. Będą się one jednak składały z innych wyzwań w których trzeba będzie znaleźć klucze do głównego wyzwania . Na razie nie będę więcej mówił. To będzie niespodzianka.

Testerzy:
      Po wyjściu wersji 0.3.0 będę potrzebował testerów. Jeśli chcesz (lub znasz kogoś kto chciałby) być testerem proszę napisz post pod tym tematem (MOŻNA SIĘ ZGŁASZAĆ JUŻ TERAZ). Jest miejsce dla 8 testerów - spiesz się!
      Miejsca na testerów (zielone - wolne, żółte - możliwy tester, czerwone - tester): [color=#008000]| | | | | | | |[/color]

Trailery:
      PUSTO!

Dziennik zmian:
      [url="http://forum.minecraft.pl/topic/16886-escape-the-seven-doors-wznowienie/"]http://forum.minecra...ors-wznowienie/[/url]
  • Dodaj nową pozycję...