Morgar 9 Napisano 25 Kwiecień 2012 Vergain masz ostrzeżenie. Najpierw dowiedz się wszystkiego a potem pisz..... Wprowadzasz wrażenia, że nasza ekipa ma problemy. Jedyną osobą, która ma problemy jesteś Ty.. Tyle w temacie. P.S. Gratuluje, jesteś drugą osobą, która mnie wytrąciła z równowagi. Podaj sobie rękę z Siarczkiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vargein 17 Napisano 25 Kwiecień 2012 Ostrzeżenie za co? Za wytrącenie Cię z równowagi? Ja tylko wyrażam swoją opinie, mają mi się prawo nie podobać niektóre Twoje pomysły, no chyba, że o czymś nie wiem Morg. Jeżeli masz problem ze mną i wyrażaniem mojego zdania to mogę w ogóle się nie udzielać i zająć się moim ulubionym kick&ban i nie wtrącać się w głębsze sprawy serwera. No i wybacz ale nie będę udawał, że wszystko bajkowo wygląda, populacja serwera nie przekracza przeważnie 10 graczy online, większość odwiedzających wchodzi i wychodzi natychmiast, ponadto Ci którzy grają miekszają na spawnie, swoją drogą wygląda na to, że te domki na spawnie zdają się odstraszać potencjalnych fanatyków gry hardcore. Nie wspomnę już o tym, że przez ostatnie tygodnie serwer ledwo chodził. Zamiast się pieklić i bulwersować nad faktem, jaki to ze mnie zły Vargein, którzy szerzy negatywną opinie może zastanówmy się wszyscy razem jak zachęcić graczy do gry na hc i sprawic, żeby nie wychodzili kilka chwil po wejściu na serwer? Sam fakt, że serwer stoi prawie pusty sprawia, że gracze nie mają ochoty tu grać, siedzę na serwerze przeważnie pół dnia i widzę co się dzieje. Także naprawdę Morg, zamiast tworzyć wymysły dot. netherowych portali weźmy się wszyscy do roboty i zachęćmy ludzi do gry tutaj, inaczej jak to będzie wyglądać? Kilku stałych bywalców będzie mieszkać sobie na spawnie i tyle? Proszę ja Ciebie serdecznie, weźmy się za priorytety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morgar 9 Napisano 25 Kwiecień 2012 Słuchaj darzę Cię dużym szacunkiem ponieważ masz świetne pomysły i jesteś pracowity oraz da się z Tobą o wszystkim porozmawiać(rozmowy gg)- ale masz jedną wadę. Nie rozróżniasz konstruktywnej krytyki od złej! Dowiedz się! Poczekaj aż coś zbuduje i wtedy krytykuj a nie z miejsca. Twoją pracę nie krytykuje na starcie tylko zawsze czekam aż skończysz. A Ty nie dowiesz się wszystkiego i robisz problem ! To jest jedna sprawa.... kolejna to taka, że jeżeli na forum widać kłótnie administracji to myślisz, że to przekona nowych graczy do grania u nas? Nie sądzę. Po to jest to forum abyśmy prowadzili dysputę za zamkniętymi drzwiami! W ten sposób nie odstraszamy osób! Co do rozwoju HC to nie moja wina, że tak się dzieje. Jakbym miał jakieś pomysły na zmiany to bym to zrobił. Serwier w takiej formie już był stworzony jak fuzja miała miejsce.... nie znam niestety wszystkich planów camila wobec tego serwera. Przez to mam związane ręce. Camil ma skonfigurowane pliki Towny i inne rzeczy. Moja propozycja to poprosić insa żeby w podstawowym zakresie skonfigurował towny i ruszyć sprawę gildii oraz otworzyć dwa tematy na naszym administracyjnym forum temat na pomysły i dla graczy na ogólnym. Co do ostrzeżenia to go nie cofnę! Naucz się hamować swoją wadę podczas pracy w teamie.. Tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vargein 17 Napisano 26 Kwiecień 2012 Dobra mamy ugadaną tą sprawę, i tak Ci wpierdole przy piwie więc nie będzie zmiłuj. Pozwól że sobie zamknę ten temat bo nie przewiduję zrobienia większego burdelu na serwerze. [b]Closed[/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach