Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
MrFoxek

MineCraft - Gift code

Pytanie

MrFoxek    0
Witam ! :) Ostatnio znalazłem stronę z gift codami za SMS, chciałem kupić bratu konto Premium..
[b]Strona internetowa: [color=#ff0000][Ciach by AdF][/color][/b]
[b]Nie wiem czy fake czy prawda, gifty są za 11,04 zł za SMS.. W komentarzach wszyscy piszą np. "spoko! warto kupować" lub "zaufane! tylko szkoda że dosłali po 6 minutach a nie 5!" i tak dalej ponad 200 komentarzy.. Warto kupić?[/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀   
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀
Nie warto... Na 99,9% jest to oszustwo a wszystkie komentarze pisze sam oszust...
Minecrafta Premium kupuje się tylko ze strony minecraft.net

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Wintalan    75
Te komentarze są pisane albo przez sprzedawcę, albo przez osoby, które zakupiły konto 1 dzień wcześniej... Chcesz kupuj, ale gwarantuję ci, że po kilku miesiącach podczas odpalania minecrafta ujrzysz, WIELKI, CZERWONY, GROŹNY napis 'user not premium'. Jedyne wiarygodne i pewne źródło dystrybucji to http://minecraft.net . Zapraszamy : D
ps: co do wiarygodnej ceny - druga i trzecia cyfra numeru na który trzeba wysłać esa oznacza cenę (bez vat) czyli np. Jeżeli numer to 32419 to cena esa wyniesie 24zł + VAT (jeśli numer ma 4 cyfry, a nie pięć, jest przeważnie sms'em poniżej 9,99zł-patrzysz wtedy tylko na drugą liczbę. Edytowane przez Wintalan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
RavenZuo    9
tak pod temat... niestety nie macie racji, takie coś działą 0.o mój brat pobrał takie coś i ma 200 loginów i haseł do kont premium 0.o osobiście tego pliku nie posiadam ale na własne oczy widziałem że to działa :| ale większość takich rzeczy to oszustwa i naciąganie, jak chcecie mogę ten plik wysłać moderacji itp ale to zajmie trochę czasu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
dex3r    143
@Wintalan
Weź nie wciskaj ludziom takich pierdół... Wg twojej teorii sms pod nr 81099 kosztuje 10zł, gdy na prawdę kosztuje 0,12zł???? Do tego typu rzeczy istnieją stronki na necie, w których można spr cenę smsa premium.

@up
Jeśli chcesz i nie łamie to regulaminu mogę ci podesłać kilka tysięcy! loginów i haseł do kont premium. Wystarczy umieć obsługiwać google, co trudne raczej nie jest ;) Do gry się można zalogować, natomiast na minecraft.net zazwyczaj jest info o migracji konta i trzeba zalogować się za pomocą maila.

@TOPIC
1000 takich komentarzy kosztuje 20zł, a jak ktoś ogarnia php albo coś, wystarczy chwila roboty i gotowy skrypt na takie komentarze. Jeśli są zabezpieczenia oczywiście można je czasowo wyłączyć, lub dodawać komentarze bezpośrednio do bazy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Wintalan    75
@up: Jak napisałem trzeba doliczyć vat : D (10zł + (0,23x10zł) =12,30zł dla gwoli wyjaśnienia : ) już nie raz sprawdzałem i działa
@edit: 0,12,? Na to nie zwróciłem uwagi... Przeczytałem 12zł... W każdym razie przeczytałem o tym w pewnej gazecie komputerowej, i zawsze spotkałem się, że faktycznie tak było. W takim razie musiał być to jakiś wyjątek z twoim przykładem, albo operatorzy coś zmienili... Ale mniejsza o to...
@edit2: poczytałem trochę na necie, to i ja mam rację i ty. Wg. Mojego przykładu działa większość operatorów (min. Wszechobecny dotpay) twój przykład musiał być z jednej z tych firm która ma inny format (czy jak to nazwać) Edytowane przez Wintalan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
dex3r    143
Podsumowując, lepiej nie ufać takim metodom, bo można wysłać smsa zamiast na 0,12zł na 12zł itd :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
MrFoxek    0
Wintalan mówiłeś, że druga i trzecia cyfra numeru na który trzeba wysłać esa oznacza cenę (bez vat), a druga i trzecia cyfra tego numeru co trzeba wysłać to 9 i 4 czyli 94 złote?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
dex3r    143
Eh [url="http://www.ilekosztujesms.pl/cennik-sms-premium/"]http://www.ilekosztujesms.pl/cennik-sms-premium/[/url]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...