Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Bartios

Skarga na Hulanek

Rekomendowane odpowiedzi

Bartios    20
[b]1. Nick osoby która składa skargę: przeclaw99
2. Nick osoby która zostaje oskarżona: Hulanek
3. Nicki osób które są "dowodem", i mogą uczestniczyć w dyskusji: olek70o0
4. Opis wydarzenia wraz ze screenami: Dzisiaj, napisałem do Hulanka na PW tak: ''Ha ha, jesteś graczem ^.^''. On odpisał ''straszne, ale bana mogę nadal dać''. Na to ja: ''ale nie mnie ja nic nie zrobiłem'' On odpowiedział ''ale za naśmiewanie się ze mnie też można dostać bana'' Wtedy ja odpowiedziałem mu ''A to cofam :D''. Chwilę potem w strefie NonPvP zostałem zabity za pomocą komendy /kill, Hulanek sam się do tego przyznał, nie wiem czy ktoś mu pomógł czy ale proszę o bana dla niego i zwrot cennych itemów jakie przy sobie wtedy miałem.[/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Hulanek nie ma permisji do żadnych komend.

Screeny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kukurydz   
Gość Kukurydz
2 znajomych zebrało się by nakłamać by ktoś dostał bana. Ale wyciągnę logi i sprawdzę jeśli jednak cokolwiek zmyśliliście skończy się to dla was źle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20
Wy chyba mnie źle zrozumieliście. Ja nie twierdzę że to Hulanek mnie zabił, wiem że nie ma permisji, ktoś mu po prostu pomógł. Jeśli ktoś ma z nim kontakt, to niech poprosi go, żeby wypowiedział się w tej sprawie. A co do tego, co mówisz Korn, że ''zebrało się dwóch znajomych, by nakłamać...'' to po prostu obaj rozmawialiśmy wtedy na Skype i on wiedział, że jestem wtedy w NonPvP, bo akurat kupowałem na wykopowej w sklepie. Jeśli macie jakieś wątpliwości, to pytajcie, i niech oskarżony się wypowie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Właśnie są sprawdzane logi, za chwilę damy werdykt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20
Zdarzenie miało miejsce między 16 a 16:40 w Niedzielę. Mam też pytanie: Czy zostaną mi zwrócone utracone itemy? Miałem kilka cennych rzeczy przy sobie (m.in. 7 diamentów)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Jeżeli masz screeny z dowodem,a my stwierdzimy że zostałeś zabity niezgodnie z regulaminem to oddamy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kukurydz   
Gość Kukurydz
Przeglądnąłem logi z 22 dogłębnie i mogę stwierdzić że nikt nie użył komendy /kill przeclaw99 lub podobnej w godzinach od 15:30 do 17:30 ba co tej rozmowy której nie było to dopiero o godzinie wkleję co pisałeś na czacie wraz z godzinami:

[quote][2012-04-22 16:20:33] [przeclaw99] hejka :>
[2012-04-22 16:21:49] [przeclaw99] thx
[2012-04-22 16:35:20] [przeclaw99] siema mati :D
[2012-04-22 16:39:45] [przeclaw99] witajcie towarzysze! jestesmy na skraju nowej cywilizacji!
[2012-04-22 16:44:02] [przeclaw99] wylaczcie deszcz na glównej! -_-
[2012-04-22 16:50:03] [przeclaw99] okej
[/quote]

Poza pw pisanym z olkiem swoją drogą pisać pw z osobą z którą siedzi się na skype? Wtf? Panowie nie udało się wam a za takie przekręty daje wam obu 48h i porozmawiam z reszta administracji na temat tego czy nie dać wam perma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
48h wystarczy.

ZAMYKAM...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...