robikss 0 Napisano 21 Kwiecień 2012 Siema chce kręcić nową serie minecraft ale samemu to troche przejadłe:P więc szukam 1 albo 2 osoby ja moge nagrywać ale serwera nie mam;/ Oferuje: 14lat ogarnięcie mc Humor I inne:P Czego oczekuje: 14+ ogarnięcie mc Humor nie granie za bardzo z powagą chętnych zapraszam tutaj:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel Joda 0 Napisano 21 Kwiecień 2012 [quote name='robikss' timestamp='1335029316' post='64018'] Siema chce kręcić nową serie minecraft ale samemu to troche przejadłe:P więc szukam 1 albo 2 osoby ja moge nagrywać ale serwera nie mam;/ Oferuje: 14lat ogarnięcie mc Humor I inne:P Czego oczekuje: 14+ ogarnięcie mc Humor nie granie za bardzo z powagą chętnych zapraszam tutaj:P [/quote]my tez nagrywamy juz ekipe ogarniam jak cos to sie przylacz do nas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robikss 0 Napisano 21 Kwiecień 2012 Jasne podaj Skype:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel Joda 0 Napisano 21 Kwiecień 2012 alizaen1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smok 0 Napisano 21 Kwiecień 2012 (edytowane) . Edytowane 23 Kwiecień 2012 przez Smok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach