Hubert Sośnicki 0 Napisano 20 Kwiecień 2012 http://www.youtube.com/user/ZombieDead1 [font=comic sans ms,cursive][size=4][size=5]Prosze o ocenienie. W tej serii nagrywam minecrafta z całą moją klasą (ze szkoły).Często wrzucam filmiki itp.[/size][/size][/font] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KosturPolska 20 Napisano 20 Kwiecień 2012 Straszny masz głos, filmiki w cienkiej jakości, ogólnie cienko. Nigdy nie zdobędziesz nawet 20 widzów, no chyba, że za 1,5 roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kexan 9 Napisano 20 Kwiecień 2012 (edytowane) Jak ja zobaczyłem nazwę tematu myślałem, że będzie z 30 osób, a tu tylko dwie O_O Edytowane 20 Kwiecień 2012 przez Kexan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
w0t0s 2 Napisano 29 Kwiecień 2012 Ehh, tandeta, w ogóle mi się nie podoba, wasz let's play nie jest interesujący 2/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach