- 0
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0

Crash i "kilka" modów
Pytanie zadane przez
Wintalan
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
PROBLEM: Ostatnio postanowiłem pograć trochę na modach... W moim wykonaniu oczywiście zwaliłem (pomijam oczywiście fakt że przez pierwsze 5 prób zapominałem ununąć META-INF : D) gdy zaloguję się do launchera (zwykły od mojang) wyświetla się ich logo firmy, wszystko dobrze i nagle komunikat crasha... Moduję tak:
1. Usuwam META-INF.
2.Wrzucam optifine (przed modloaderem oczywiście
3.modloader
4. Następnie modloaderMP
5.potem audiomod, custom mob spawner, gui api (do mocreatures)
6.teraz wszystkie inne mody które zaraz wymienię.
Komunikatu crasha nie mogę uchwycić...:
-kopiuj/wklej - launcher znika tak szybko, że nawet nie zdążę zaznaczyć tekstu...
-SS/nagrywanie - na filmie/obrazie zamiast komunikatu widać tylko czarny ekran jak przy zwykłym crashu...
Specyfikacja sprzętu: do muzeum się nawet nienada... Właśnie teraz się zastanawiam, czy komputer może po prostu nie wytrzymuje tyle kodu jednocześnie...
I wreszcie mody które mam zamiar zainstalować:
-powercraft
-thaumcraft
-industrialcraft
-mocreatures lub more mobs mod ('lub' bo wiem że te mody kolidują i próbowałem różnie oddzielnie)
-milenaire (czy jakoś tak... To ten mod na nowe wioski i ynteligętnych NPC)
-rei minimap
-optifine
-battle towers
-crazy ores
-xray (zaraz pójdzie hejt że cheater... ale ostatecznie chyba go wywalę...)
-entitles creeper (czy jakoś tak... To na różne creepery. Zaraz sprawdzę i poprawię ew. Nazwę... XD)
-no i te wspomagające co wymieniłem na początku (modloader, modloaderMP, audiomod, custommobspawner, guiapi)
próbowałem na wszelkie sposoby i tak nie mogę odkryć problemu... Na stronach modów przeglądałem kolidujące i tych co mam zamiar używać nie było nic kolidującego... Tylko na thaumcraft pisze, że moży dodające rury niedziałają z nim, ale powercraft raczej pod to niepodchodzi... Nie wiecie może co może ze sobą może kolidować? Co do komunikatu widać tylko nazwy modów wspomagających (modloader, guiapi itd) i ich wersje (dobra do mojego mc) i jakiś dłuższy teks w jednym ciągu którego nie zdążę nawet przeczytać pół zdania bo znika....
Ps: pierwszy raz zastosowałem się do wzoru xD (sry, że bez tagów, powiększania ale z noki piszę... Xd) Edytowane przez Wintalan
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi