Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
LukOle

Ban za reklamę waszego rywala ;P

Rekomendowane odpowiedzi

LukOle    4
Tag, tag. Napisałem coś w stylu ,,ja tam wole kraft sajt, bo tutaj rabus jest...muew8d z zeszlego roku nie sprawdzil wynikow konkursu'' itd. Za reklamę dostałem perma. Przecież to nie była reklama. Napisałem ,,kraft sajt'', nowy nie ogarnie o co chodzi. Szkoda, bo akurat ten serwer mi się bardzo spodobał i już się osiedlałem... Jest możliwość usunięcia kary czy też złagodzenie?

A tutaj wstawiam zdjęcie foczki, żeby wyrazić mój błagający wyraz twarzy i was zmiękczyć(trololo):

[img]http://s1.blomedia.pl/komorkomania.pl/images/2011/03/1-procent-podatku-foki-szara.jpg[/img]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kukurydz   
Gość Kukurydz
"bo tu jest rabus..." i jeszcze śmiesz prosić o ub? A poza tym to nie są nasi rywale bo ktoś musi mieć jakiś poziom by można było go nazwać rywalem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
LukOle    4
Tiaaa... Nie będę wymieniał ich zalet w porównaniu do tego. Zbędne by to było. A jeśli chodzi o Rabusia, zrobił on konkurs na poradnik w zeszłym roku. Do tej pory nie ma wyników. W WywiadCraft napisał, że niedługo się tym zajmie. Do tej pory nic. Pytałem co w związku z tym. Dostałem coś w podobie tego: ,,A sprawdzenie wyników, to krasnoludkom zleciliśmy.''. Tylko o to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kukurydz   
Gość Kukurydz
Ooo i nadal stwierdzasz że są lepsi od nas? Ok w takim razie żegnam i życzę powodzenia u craftshitu tam Cię na pewno zrozumieją. Wnoszę za brakiem ub. I przy okazji zmykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Już nie przesadzajmy.

Foczka śliczna - unban.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...