Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • ×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Podobna zawartość

• Przez KrvlCanabis
      A, wiec tak jest problem gdy mam tak zwangego "martwego laga". Gdy go mam cala gra się laguje potem slysze dzwieki z gry np. jak bym jadl mieso itp. ale obraz stoi w miejscu, gdy biorę obraz na pasek robi się czarny i muszę wylaczyc kloce. Możecie cos
      zaradzić nie raz już tak zginolem na klepach, dam wyngrodzenie  macie tu filmik jak to wyglada

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
    • Przez Prex
      Szukam kilku osób do zagrania na moim nowym serwie z którego będą odcinki , wymagane jest regularne granie w mc :) Jeśli ktoś ma ochotę niech pisze w komentarzu to się skontaktujemy i ogarniemy temat :D Z góry dzięki :)
    • Przez Glodzilla
      SIemanko , chciał bym wam przedstawić filmik który nagrałem z graczem o nicku BebokusPL . Wstawiam go tu tylko dlatego że potrzebuje jego oceny i jakiś wskazówek . Myślę że 13 minut to nie dużo i dacie sobie zająć chwilę czasu.
      Więc zapraszam do oceniania:D

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

PS. Tak wiem źle zrenderowałem plik i jest trochę za krótki , ale to pierwszy filmik więc myślę że w przyszłości będzie lepiej.
    • Przez matimr
      [b]Wiek[/b][i] :mam skończone 12 lat[/i]

[b]Czy znasz jakieś pluginy/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jakie?[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]:wg,we,itp[/font][/color]

[b]Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek?[i]:tak miałem na serverze dawnego kolegi [/i][/b]

[b]Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]? :zależy jaki mam dzień bo moge przesiedzieć 2h od 16 do 18 a potem od 20 do 21[/font][/color]

[b]Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl?[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] : tak za to że kiedyś ktoś mi sie włamał na konto i wyzywała adminów ale to nie moja wina ale to były stare czsy z warp wojna[/font][/color]

[b]Co powiesz o sobie?[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] :Lubie grać w piłke,minecraft'a,gry fps,mam steam,origin,[/font][/color]

[b]Czy masz TeamSpeak3?: tak mam ts3 i mikrofon

chciałbym być adminem bo widze codziennie x-tay'owców i chciałbym zaradzić i pomóc inny adminom np:GreenBlindowi,i tym innym adminom [b] [/b][/b]
  • Dodaj nową pozycję...