wikto 0 Napisano 1 Lipiec 2011 Jak chce zainstalowac mine craft wyświetla mi się "Could not create the Java virtual machine" a mam zainstalowaną jave. Co mam zrobic? Prosze szybko o pomoc. Z góry dziękuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Rabus 3 Napisano 1 Lipiec 2011 Masz w ogóle jave zainstalowaną? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 wikto 0 Napisano 1 Lipiec 2011 Masz w ogóle jave zainstalowaną?Tak mam ale nie wiem czy dobrą. Jeśli można to poproszę jakiś link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 GuralEska 3 Napisano 3 Lipiec 2011 Sprawdź ilu bitowy system operacyjny posiadasz następnie zainstaluj jave na odpowiadający twojej wersji bitowej. Np.: Windows 7 64-bit JavaPo ściągnięciu zaktualizuj jave Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Marlow4567 0 Napisano 5 Lipiec 2011 Dołanczam do tematu lecz gdy zainstaluje i zaktualizuje to mam dalej to samoPS.prosiłbym o stałe usunięcie tego problemu bo nie moke zainstalować canary mod na serwer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jak chce zainstalowac mine craft wyświetla mi się "Could not create the Java virtual machine" a mam zainstalowaną jave. Co mam zrobic? Prosze szybko o pomoc. Z góry dziękuje.
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi