Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Afir

Greif..niesluszny ban

Rekomendowane odpowiedzi

Afir    1
Otóz gdy dzisiaj wieczorkiem wbilem sobie na serwer pokłucilismy sie z Gold'em o Firme...Mieslismy też wspólny domek (na jego dzialce, zbudowany przezemnie {mozna sprawdzic logi}. Więc gdy sie pokłucilismy na dobre (oczywiscie firmy jeszcze nie bylo :P ) zaczolem zabierać rzeczy które wpakowalem w budowe a miedzy innymi welne... zaczolem ja zbierać gdy Gold zaczą wolać mod'a. Ja nie przejmując się zbieralem ją dalej (tej welny bylo sporo by okolo 1 i pól stacka) mowiąc sobie "w duszy" że gdy przyjdzie mod opowiem mu całą historię... Ale gdy przyszedl nawet nie napisalem 3 liter a dostałem perma za tak zwany grif.

Prosze o odbanowanie
Podkreślam że wszystkie rzeczy byly moje, a ja chcialem je tylko odzyskać (no czasu i pracy włożonego w ten domek nie odzyskam niestety ale trudno) Edytowane przez Afir

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xDestiXx   
Gość xDestiXx
Jak się nie mylę Gold to ranga a nie nick twojego współlokatora więc podaj odpowiedni nick...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Afir    1
Leg....sory nie pamiętam dalej :(

@Edit nie jestem pewnie ale chyba był to Legaus

@ Edit 2 Jak by mmogło pomóc w UB dorzuce że dzialke dał nam Mati Edytowane przez Afir

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Domek był budowany przez Afira, a także wszystkie rzeczy należały do Afira. Wiem, bo dość często byłem wołany by ocenić domek ;) W czasie gdy nakładałem działkę ona była nakładany na Legausa ale w rzeczywistości jej właścicielem miał być Afir (Afir miał już jedną działkę). Gracz jest według mnie niewinny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Afir    1
Dzięki :) Zalezy mi nie tylko a UB ale i na wypowiedzeniu pare słów na serwerze :) (oczywiście zacenzurowanych) {Moim zdaniem i tak ulgowo postąpilem ponieważ moglem rozebrać caly domek a chcialem tylko welne, 9 pieców i zelazne dzwi (welna droga jak wiecie a i piece sie przydadzą :D ) }

@Edit To jak z tym UB? :lol: Bo widze że Jarton siedzi w tym temacie ciągle i se myśle ile jeszcze zanim się wypowie bo chce wieczorkiem jeszcze zbudować coś :P Edytowane przez Afir

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrPatryk    0
Popieram Afira. Admini i Modzi powinni bardziej "badac" sprawę zanim wydadzą werdykt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Afir    1
Dokladnie. Powinno być tak jak z x-rey'ami mod podchodzi pyta się:
-"Masz x-rey'a?"
-Nie mam
-Ban :P

A tu:
-Wiesz ze zgrifowales Legausowi domek?
-Wiem, ale zbudowalem go na jego dzialce za moje itemy.
Itd.
-(Werdykt) Edytowane przez Afir

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀   
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀
Przeniesione do Archiwum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...