Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
dufusik123

No to przywitam się!

Rekomendowane odpowiedzi

dufusik123    1
[font=comic sans ms,cursive][b][color=#ff0000]Cześć tu dufusik123[/color][/b][/font]

[font=comic sans ms,cursive][b][color=#ffa500]Jestem nowy na tym forum i chcę się z wami przywitać i opowiedzieć o sobie. [/color][/b][/font]

[font=comic sans ms,cursive][b][color=#4b0082]Gram na serwerach Classic jak i Beta.[/color][/b][/font]

[font=comic sans ms,cursive][b][color=#008000]Na Classicu gram na (Ranga):[/color][/b][/font]
[font=comic sans ms,cursive][b][color=#008000]- Toficraft Freebuild Polska (Operator)[/color][/b][/font]
[font=comic sans ms,cursive][b][color=#008000]- Boski Serwer Freebuild (Sponsor +)[/color][/b][/font]

[font=comic sans ms,cursive][b][color=#2f4f4f]Jest ich więcej, ale nie chce mi się wymieniać.[/color][/b][/font]

[font=comic sans ms,cursive][b][color=#ee82ee]Na Becie gram na (Ranga):[/color][/b][/font]
[font=comic sans ms,cursive][b][color=#ee82ee]- Polski Serwer z Piwnicy (ADV Builder)[/color][/b][/font]

[font=comic sans ms,cursive][b][color=#800000]Więcej już chyba nie mam do powiedzenia. Po prostu Witam.[/color][/b][/font]

[font=comic sans ms,cursive][b][color=#000000]Pozdrawiam wszystkich, dufusik123. :)[/color][/b][/font]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
CzarnaWrona    5
Uch! Znowu! Znowu ktoś nas [i]wita[/i]! Dufusiku, forma [i]witam[/i] wyraża wyższość nadawcy nad odbiorcą. [i]Witać[/i] może cię administrator forum, jako nowego forumowicza.
Przepraszam, ale jestem uczulona na "witam".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...