Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • ×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Podobna zawartość

• Przez _NexuS_
      Specyfikacja komputera(Jeżeli problem dotyczy problemów ze startem gry,ścinami lub błędami graficznymi):
      Procesor: Qualcomm APQ8064   1.5GHZ
      Ilość ram: 2GB

Karta graficzna:  nie wiem

Wersja sterowników karty graficznej:  nie wiem

Wersja Javy: nie wiem

System operacyjny(np. Windows XP):  android
      - - -
      Zainstalowane mody:  brak

Posiadane łącze internetowe: 

Opis błędu:   Siemka jestem nowy i nie jestem pewny czy w odpowiednim dziale to napisałem, jesli nie to proszę moderatorów o przeniesienie go tam gdzie trzeba. :) Z tytulu można wywnioskować ze uszkodził mi się save w moim mobilnym minecrafcie, wiec mam pytanie w jaki sposób mogę odzyskać ten save? Kiedy chce włączyć tego save'a  wyskakuje komunikat ze aplikacja zostala zatrzymana, ale gdt stworzylem nowy swiat bylo juz ok. Save nie dziala od czasu aż moi koledzy grali na tym swiecie i mi bateria padla i mysle ze zle sie zapialo albo cos. Jest mi bardzo potrzebny, ponieważ dużo z kolegami na nim wybudowaliśmy (gramy przez wifi)

Wiem ze chaotycznie napisałem, ale mam nadzieje że sie połapiecie. W załączniku dodaje ss z folderu w którym znajduje się owy save

[attachment=1850:ss.JPG]

Trochę beka że takie rzeczy mam podawac xD
  • Dodaj nową pozycję...