pcljmk 0 Napisano 7 Maj 2011 Jak w temacie, chce powolac organizacje pod nazwa "Bractwo Lawy" - narazie tyle. Wiecej informacji pozniej. Nie prowadzimy rekrutacji, nie musimy miec specjalnych praw. Za siedzibe bedziemy mieli moj dom czyli B3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enclude 5 Napisano 8 Maj 2011 Pcl, ale na jakiej zasadzie będzie działać bractwo lawy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SeviLLe 34 Napisano 8 Maj 2011 Pcl, ale na jakiej zasadzie będzie działać bractwo lawy? przyłączam się do pytania ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grower 2 Napisano 8 Maj 2011 To czysty FB, więc nie rozumiem po co wprowadzać aspekty Role Play'u. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pcljmk 0 Napisano 8 Maj 2011 Bractwo bedzie dzialac na zasadzie stowarzyszenia. Bedziemy pomagac sobie nawzajem, dzielic sie znaleziskami. Rozumiem ze to FB jednak skoro sa sklepy/dzialki/materialy trzeba zdobywac samemu, jest izba kupców ect... pomyslalem ze mozna i bractwo stworzyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szympekmajster 36 Napisano 8 Maj 2011 możecie założyć jak dla mnie jednak poza informacją dla graczy na forum, że działacie razem to nic więcej wam to nie da... nie spodziewałbym się za bardzo żeby dali wam administratorzy grupę na serwerze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quinz 16 Napisano 8 Maj 2011 Aj tam. Zrobi się mały dział i kanał na TS'ie , to wszystko. Podoba mi się pomysł bractwa. Można go przedstawić jako "wyższe sfery" w naszym serwerowym społeczeństwie. Mam tylko nadzieję , że będziecie przyjmować wyrafinowanych ludzi . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szympekmajster 36 Napisano 8 Maj 2011 Hmm Quinz dobrze gada. Czemu nie. Niech mają swoją małą sektę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monten98 4 Napisano 1 Lipiec 2011 Znowu gildia tylko nazwana bractwem -_-To jest FB a nie RP!Z resztą jaki to ma sens? Jeżeli i tak każdy gracz który nie jest w BRACTWIE może robić wszystko.Rozumiem, że ktoś robi fan club Star Wars lub Ciastek i Ciasteczek bo to jest fan club. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DoneQ 0 Napisano 1 Lipiec 2011 Według mnie nie ma sansu tworzyc jakis wiekszych zgrupowan na FB. Ale w sumie jak ci zalezy to mozesz o to powalczyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach