Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Wintalan

Mody dodające nowe rudy

Rekomendowane odpowiedzi

Wintalan    75
Jak w temacie - szukam jakichś ciekawych modów urozmaicających rozgrywkę. Chodzi mi przedewszystkim o takie dodające nowe rudy i oczywiście zastosowanie dla nich. W yogboxie jest pełno fajnych modów, tylko nie chcę instalować całego yogboxa... Jakieś propozycje? Fajnie by było gdyby działały na bukkit, lub miały na niego odpowiedników...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
crazy ores, mod ores. sporo tego. zależy o jakie rzeczy ci chodzi, tzn. jakiego typu rudy(użytkowe, dekoracyjne etc.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kexan    9
Ciekawy mi się wydaje mod Mettalurgy. Zobacz temat, jest trochę tych rud: http://www.minecraftforum.net/topic/744918-11ssp-smpforge-metallurgy-v13pr2update-21312/ . Itemki też ciekawie wyglądają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wintalan    75
Hmmmm... Podoba mi się. Zaraz instaluje i szukam wersji na bukkit. XD. Jeszcze jakieś propozycje?
Ps: nie wie ktoś może jak nazywa się ten mod z technic packa który dodaje min. Te śmieszne zielone rudy? XD bo fajny nawet jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
LMPSerwer    0
Polecam IndustrialCraft 2. Doje reaktory atomowe itp. Ogólnie polecam całą paczkę od Wichu1993. youtube.com/Wichu1993

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chormon    136
Zły dział, przenoszę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wintalan    75
Spoko. Mam już modów nadtto. Można zamknąć, a pana pawels8 nagrodzić porządnym warnem za spam i offtop (pytanie, nie opis). 20 postów wbitych na pisaniu 'fajne' bez większego rozwinięcia, nawet jeśli topic tego nie dotyczył...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chormon    136
Zamykam, a Pawels8 dostał już warna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...