Wooshko 1 Napisano 30 Czerwiec 2011 1.Nazwa projektu:Statek USS Missouri2.Opis projektu:Amerykański pancernik-muzeum do portu 3.Osoby zaangażowane:Wooshko, GuralEska4.Potrzebne materiały:Duuuzo bialej, szraj, jesnaje szarej, czerwonej i czarnej wełny. Dużo przerobionego drewna, i bloczki żelaza5.Zarys budynku (projekt w postaci ssa, rysunku itp): Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odys 5 Napisano 30 Czerwiec 2011 To spory projekt, obawiam się, że w samym porcie zabraknie dla niego miejsca. Ewentualnie będzie można przygotować dla niego lokację w pobliżu portu. Jak coś to uzgodnij kwestię miejsca ze mną lub Zniesmaczonym. Jestem na tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AlphaX79 0 Napisano 1 Lipiec 2011 Projekt dla Epickich Hardcorów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mudys 2 Napisano 1 Lipiec 2011 Naprawdę fajny pomysł , może nawet będzie on reklamą serwera. Powodzenia w robocie , ja zawsze chętny jestem pomóc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wooshko 1 Napisano 2 Lipiec 2011 podbijam i czekam na decyzję wgutbiera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GuralEska 3 Napisano 2 Lipiec 2011 Ja jestem na TAK! Myślę, że nadajecie na budowę dużych projektów. Po budowie będzie to jedna z głównych atrakcji serwera. Ciekawe co na to wgutbier P.S: Z chęcią pomogę jak wrócę z wakacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wooshko 1 Napisano 3 Lipiec 2011 okej GuralEska moze mi pomagać więc dołączam go do osób zajmujących sie i czekam na decyzję admina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pueblos 3 Napisano 4 Lipiec 2011 Wielkie moderatorskie tak ode mnie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odys 5 Napisano 4 Lipiec 2011 ZaakceptowaneZgłoś się do mnie po surowce i przydział cuba w pobliżu portu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach