Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
lkuszal

Kolejne propozycje...

Rekomendowane odpowiedzi

lkuszal    76
2. dodanie działu propozycje w sugestie i błędy
6. nie dawanie warnów za odkop w działach długoterminowych, np. pytanie do ekipy, gry forumowe etc.
7. zamykanie tematów które są za długo, bo i tak w nich nikt nie odpisze, bo dostanie warna.
8. [url="http://forum.minecra...0-wyszukiwarka/"]http://forum.minecra...0-wyszukiwarka/[/url] rozstrzygnięcie ich.
9. założenie wspólnego(zbiórczego) tematu na podania o pokoje na TS3.
10. nie dawanie warnów za odkop, za refresh.
11. nie wiem czy to możliwe, ale jeśli tak to możliwość zmiany kolejności działów i SB
[i]to są stare ale nie rozstrzygnięte[/i]
1.Pomysł, że za zgłoszenie użytkownika +1 post/plus. jeżeli ktoś będzie źle zgłaszał, tzn. wszystko na okrągło, łącznie z samym sobą to -1 post/plus.
2.możliwość, aby dana osoba miała dwie rangi. tzn. Jarton oprócz Moderatora, mógłby mieć Admnisitracja Freebuilda.
3. Stworzenie rangi obsługa TS.
4.Zmniejszenie limitu postów do zmieniania tytułu o 100-200
4. Nie zamykać tego tematu. Co jakiś czas będę go edytował, bo nie chcę spamować

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
ok refresh i dalej:
-ustalenie czasu po którym dany post uznaje się za odkop (tak dla ujednolicenia)
-zmienienie nazwy w profilu ze znajomych na najnowsi znajomi (chodzi o tą po prawej).
[center][color=#ff0000][font=comic sans ms,cursive]prosiłbym administrację o powiedzenie czy to zrobią, odrzucą etc.[/font][/color][/center]
i jeszcze ważne pytanie: co z pięciobojem Minecraft.pl?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108
Jestem za tym, aby to zmienić (jeśli chodzi o punkt przedostatni zmniejszyłbym do 400 postów myślę). Przydałyby się te rzeczy, m.in. punkt 4 od końca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀   
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀
[quote name='lkuszal' timestamp='1334166983' post='61615']
2. dodanie działu propozycje w sugestie i błędy[color=#008000] [/color][color=#ff0000]- mało istotna modyfikacja. Tym bardziej, że sugestie to propozycje...[/color]
6. nie dawanie warnów za odkop w działach długoterminowych, np. pytanie do ekipy, gry forumowe etc. [color=#ff0000]- to moderator decyduje czy coś zasługuje na warna czy nie. I tak zostanie[/color]
7. zamykanie tematów które są za długo, bo i tak w nich nikt nie odpisze, bo dostanie warna.[color=#ff0000] - co jakiś czas fora są czyszczone[/color]
8. [url="http://forum.minecra...0-wyszukiwarka/"]http://forum.minecra...0-wyszukiwarka/[/url] rozstrzygnięcie ich. [color=#ff0000]- przekazane do konsultacji osobie odpowiedzialnej za stronę główną.[/color]
9. założenie wspólnego(zbiórczego) tematu na podania o pokoje na TS3. [color=#ff0000]- jest odpowiedni dział na forum. Odrzucone[/color]
10. nie dawanie warnów za odkop, za refresh. [color=#ff0000]- jak wyżej o warnach[/color]
11. nie wiem czy to możliwe, ale jeśli tak to możliwość zmiany kolejności działów i SB [color=#ff0000]- jest możliwość... Brak argumentacji za takimi zmianami[/color]
[i]to są stare ale nie rozstrzygnięte[/i]
1.Pomysł, że za zgłoszenie użytkownika +1 post/plus. jeżeli ktoś będzie źle zgłaszał, tzn. wszystko na okrągło, łącznie z samym sobą to -1 post/plus. [color=#ff0000]- za cholere nie rozumiem o co Ci chodzi :)[/color]
2.możliwość, aby dana osoba miała dwie rangi. tzn. Jarton oprócz Moderatora, mógłby mieć Admnisitracja Freebuilda. -[color=#ff0000]Wyświetlanie wszystkich posiadanych na forum rang wprowadziłoby bałagan w widoku tematu, gdzie niektórzy userzy mieliby po kilka ikonek. Z tego powodu na forum obowiązuje zasada - jedna ranga nadrzędna i podrzędne, dające uprawnienia, bez umieszczania w profilu/widoku tematu ikon.[/color]
3. Stworzenie rangi obsługa TS.[color=#ff0000] - ranga istnieje... patrz wyżej[/color]
4.Zmniejszenie limitu postów do zmieniania tytułu o 100-200 [color=#ff0000]- zmiana tytułu to nagroda dla naprawdę aktywnych[/color]
4. Nie zamykać tego tematu. Co jakiś czas będę go edytował, bo nie chcę spamować [color=#ff0000]- i tak spamujesz :)[/color]
[/quote]
[quote name='lkuszal' timestamp='1335387146' post='64869']
ok refresh i dalej:
-ustalenie czasu po którym dany post uznaje się za odkop (tak dla ujednolicenia) [color=#ff0000]- trudne do określenia. Decyzja o uznaniu o odkopie należy do moderatora i jego wyczucia[/color]
-zmienienie nazwy w profilu ze znajomych na najnowsi znajomi (chodzi o tą po prawej).
[center][color=#ff0000][font=comic sans ms,cursive]prosiłbym administrację o powiedzenie czy to zrobią, odrzucą etc.[/font][/color][/center]
i jeszcze ważne pytanie: co z pięciobojem Minecraft.pl? [color=#ff0000]- chwilowo projekt zawieszono.[/color]
[/quote]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
i znowu refresh+propozycje:
1. warnowanie za pytania dotyczące spraw osobistych na serwerze np.Elros-czemu nie doszedł mi vip etc.
2. mam pytanie co się stało z kid modami? przydałby im się porządny kop, bo ani widu, ani słychu o nich...
3. w pytaniach do ekipy: kto może pisać tematy? mam pomysł, aby osoby "znane", np. od 500 postów też mogły tam napisać.
4. za rarzonce bledy ortograwiczne dafac warny.
5. po edytowaniu posta jest on "refreshowany"
6. za temat poruszany już (oprócz pomocy) +1 do szybkości zbliżającego się bana.
7. [i]i tu dylemat:[/i] czy pomagać osobom z demo? piraci mogą to wykorzystywać:ściągać demo jeśli potrzebują crasha, a grać na piracie
8.[b]co z Mirinem?[/b]
[i]na razie tyle[/i]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
@refresh i kolejna porcja pomysłów

1. podanie od ilu warnów jest ban i na ile.
2. co z Mirinem? ostatnie wejście jest 8 maja :(
3. zrobić, żeby się pokazywały wszystkie napisane posty, tzn. ilość, bez wchodzenia na profil.
4. dodanie opcji, żeby oprócz "plakietki " z rangą były głowy.
5. I najważniejsze: społeczny moderator. Wg. mnie warn powinien być przyznawany tylko za posty typu "będzie ban, zgłaszam bo to reklama" A weźmy przykład ze mną: ktoś tam w dziale UB na wykopowym forum napisał bez wzoru. napisałem, żeby zrobił ze wzorem. Gdybym to zgłosił to po prostu ekipa/mod napisałby posta/dopisek "dostosuj do wzoru". I to jedyne co b zmieniło to opóźniłoby załatwienie sprawy.
5,5. w temacie warny dawać link do tematu w którym dana osoba napsociła.
5,6. osoby z banem mają dostęp do działu urlopy i warny
5,7.[quote name='ǝɐℲ ɐp ɥʇoɹɐƃs∀' timestamp='1335520374' post='65150']
1.Pomysł, że za zgłoszenie użytkownika +1 post/plus. jeżeli ktoś będzie źle zgłaszał, tzn. wszystko na okrągło, łącznie z samym sobą to -1 post/plus. [color=#ff0000]- za cholere nie rozumiem o co Ci chodzi :)[/color]
[/quote]
chodzi, że jeżeli zgłoszę czyjś post to licznik postów/plusów się zwiększa z automatu o jeden
5,8. włączenie działu budowle do twórczości
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[color=#ff0000][size=3][font=verdana,geneva,sans-serif]Zdecydowanie przeginasz pałę dzieciaczku... Ogarnij się troszkę :* - AdF[/font][/size][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀   
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀
[quote name='lkuszal' timestamp='1335633191' post='65536']
i znowu refresh+propozycje:
1. warnowanie za pytania dotyczące spraw osobistych na serwerze np.Elros-czemu nie doszedł mi vip etc. [font=verdana,geneva,sans-serif][size=3][color=#ff0000]Po raz kolejny... O przyznaniu warna decyduje moderator posiłkując się regulaminem... Mam wrażenie, że nie czytasz dopisków które robię i piszesz dla samego pisania i nabijania sobie postów...[/color][/size][/font]
2. mam pytanie co się stało z kid modami? przydałby im się porządny kop, bo ani widu, ani słychu o nich... [font=verdana,geneva,sans-serif][size=3][color=#ff0000]WIększość Kid Moderatorów sprawdziła się na tyle, że została pełnoprawnymi Moderatorami... Poszukaj ich na liście ;)[/color][/size][/font]
3. w pytaniach do ekipy: kto może pisać tematy? mam pomysł, aby osoby "znane", np. od 500 postów też mogły tam napisać. [font=verdana,geneva,sans-serif][size=3][color=#ff0000]Jak sama nazwa wskazuje "Pytania do Ekip" są z założenia przeznaczone dla Ekip Serwerów, Forum i TeamSpeak... "Znane" osoby nie są częścią ekip... [/color][/size][/font]
4. za rarzonce bledy ortograwiczne dafac warny. [font=verdana,geneva,sans-serif][size=3][color=#ff0000]Jak wyżej o Warnach... KOLEJNY RAZ[/color][/size][/font]
5. po edytowaniu posta jest on "refreshowany"[font=verdana,geneva,sans-serif][size=3][color=#ff0000] Edycja nie jest Bumpem. Wprowadzenie takiej opcji dawałoby duże pole do manweru wszelkim kombinatorom, którzy chcieliby aby ich post był na pierwszym miejscu na liście[/color][/size][/font]
6. za temat poruszany już (oprócz pomocy) +1 do szybkości zbliżającego się bana. [font=verdana,geneva,sans-serif][size=3][color=#ff0000]Może jeszcze wprowadzić totalny totalitaryzm? I frytki do tego?[/color][/size][/font]
7. [i]i tu dylemat:[/i] czy pomagać osobom z demo? piraci mogą to wykorzystywać:ściągać demo jeśli potrzebują crasha, a grać na piracie [font=verdana,geneva,sans-serif][size=3][color=#ff0000]Demo to demo...[/color][/size][/font]
8.[b]co z Mirinem? [/b][font=verdana,geneva,sans-serif][size=3][color=#ff0000]Widać ma ważniejsze sprawy... Bo wiesz, podobno za firewallem istnieje świat i niektórzy tam wychodzą, żeby wykonywać niezmiernie głupią czynność zwaną życiem[/color][/size][/font]
[i]na razie tyle[/i]

@refresh i kolejna porcja pomysłów

1. podanie od ilu warnów jest ban i na ile. [font=verdana,geneva,sans-serif][size=3][color=#ff0000]Użytkownik zawsze powinien zachowywać się w sposób zgodny z regulaminem a nie tylko wtedy, kiedy następne ostrzeżenie spowoduje urlop/ban... Poza tym w pewnych granicach istnieje dowolność w dodawaniu gratisów do warnów, zależnie od przewinienia... [/color][/size][/font]
2. co z Mirinem? ostatnie wejście jest 8 maja :([font=verdana,geneva,sans-serif][size=3][color=#ff0000] Jak wyżej...[/color][/size][/font]
3. zrobić, żeby się pokazywały wszystkie napisane posty, tzn. ilość, bez wchodzenia na profil. [font=verdana,geneva,sans-serif][size=3][color=#ff0000]Już CI to tłumaczyłem... Drugi raz nie zamierzam[/color][/size][/font]
4. dodanie opcji, żeby oprócz "plakietki " z rangą były głowy. [font=verdana,geneva,sans-serif][size=3][color=#ff0000]Te głowy to Rangi Użytkowników. Plakietka też jest Rangą... Wniosek... Albo jedno albo drugie...[/color][/size][/font]
5. I najważniejsze: społeczny moderator. Wg. mnie warn powinien być przyznawany tylko za posty typu "będzie ban, zgłaszam bo to reklama" A weźmy przykład ze mną: ktoś tam w dziale UB na wykopowym forum napisał bez wzoru. napisałem, żeby zrobił ze wzorem. Gdybym to zgłosił to po prostu ekipa/mod napisałby posta/dopisek "dostosuj do wzoru". I to jedyne co b zmieniło to opóźniłoby załatwienie sprawy. [font=verdana,geneva,sans-serif][size=3][color=#ff0000]Społeczny Moderator a.k.a Modek Wannabe - osoba która swoim zachowaniem wskazuje zapędy moderatorskie pomimo braku takowej rangi. Od pilnowania tego czy skarga/podanie/cokolwiekinnego są ekipy serwerów (gdy sprawa jest serwerowa) lub moderacja (gdy dotyczy forum/pomocy) i tak pozostanie... Użytkownik ma zajmować się wypowiadaniem w interesujących go tematach a nie zgrywaniem moderatora... [/color][/size][/font]
5,5. w temacie warny dawać link do tematu w którym dana osoba napsociła. [font=verdana,geneva,sans-serif][size=3][color=#ff0000]Zbędne dla szczęśliwego życia pozostałych użytkowników forum[/color][/size][/font]
5,6. osoby z banem mają dostęp do działu urlopy i warny [font=verdana,geneva,sans-serif][size=3][color=#ff0000]Wystarczy wylogować się i oczyścić ciasteczka, żeby mieć bierny dostęp (możliwość czytania) do forum... [/color][/size][/font]
5,7.
chodzi, że jeżeli zgłoszę czyjś post to licznik postów/plusów się zwiększa z automatu o jeden[font=verdana,geneva,sans-serif][size=3][color=#ff0000] I rozpocznie się wyścig w ilości zgłoszeń, zgodnie z filozofią: Nie ważne co, ważne żeby plusiki leciały... Zapomnij[/color][/size][/font]
5,8. włączenie działu budowle do twórczości [font=verdana,geneva,sans-serif][size=3][color=#ff0000]Przebudowa działów forum w trakcie planowania[/color][/size][/font]
[color=#ff0000][size=8][font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif][b]6. wypowiedzenie się administracji. Miło by było wiedzieć, że nie piszę tego dla siebie samego.[/b][/font][/size][/color]
[font=verdana,geneva,sans-serif][color=#ff0000][size=8][b]JESZCZE WIĘKSZE LITERKI ZRóB BO CIĘ NIE WIDAĆ DO CHOLERY...[/b][/size][/color][/font]
[/quote]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
Kolejny, jakże uwielbiany przez AdF spam który nazywam propozycjami.
tak więc refresh i propozycje:
1. Regulamin mówi:
[font=arial,helvetica,sans-serif][b]3.9[/b] Od kar nałożonych przez członków obsługi forum można odwołać się w odpowiednim dziale na forum;
[b]3.10[/b] Skargi złożone przez użytkowników rozpatruje Administracja forum;[/font]

A:
-takowego działu nie ma na forum.
-problemów nie rozwiązuje administracja tylko moderacja.
Można by zmienić regulamin/sposób rozwiązywania spraw.
2. Nie wiem czy to możliwe, ale wprowadzenie blokady pisania postów które zawierają więcej niż 6 cyfr (po za działem serwery)
3. Zrobienie takiego "poradnika" dla nowych. Byłyby tam opisane podstawy forumowe. ja, np. po ponad pół roku użytkowania, nadal nie wiem paru rzeczy, np. jak sprawdzić komentarz profilu, gdzie jest licznik shoutów.
4. warny za pogawędki w tematach (tzn. rozmowa dwóch userów, a temat wygląda tak
post gostka 1
post gostka 2
post gostka 1
post gostka 2
post gostka 1
post gostka 2
post gostka 1
post gostka 2)
5. dodanie w kanciapie działu książki
6. Takie pytanie: czy redaktorzy mogliby dostać pod swoje skrzydła dział Nowości (zamykanie tematów, edycja etc.) Ja często dopiero po jakiejś chwili zauważam jakąś literówkę itd. czasem updateuję, a Steve tego nie uwzględnia i wisi na serwerze niepełne dzieło.
7. Już jakiś czas temu podawałem to: dodanie działu "poszukiwanie osób do gry" skomentowane zostało to "working on it"
8. od razu po zamknięciu tematu w dziale "pomoc" usuwać go przed [url="http://www.youtube.com/watch?v=IBH4g_ua5es"]osobami z opaską na oku i butelką grogu.[/url]
wypowie się administracja?
[color=#ff0000][font=verdana, geneva, sans-serif][size=3]Administracja cały czas się wypowiada... Ponoć ;) Chociaż to może być tylko wiatr - AdF[/size][/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀   
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀
[quote name='lkuszal' timestamp='1337706576' post='71096']
Kolejny, jakże uwielbiany przez AdF spam który nazywam propozycjami.
tak więc refresh i propozycje:
1. Regulamin mówi:
[font=arial,helvetica,sans-serif][b]3.9[/b] Od kar nałożonych przez członków obsługi forum można odwołać się w odpowiednim dziale na forum;
[b]3.10[/b] Skargi złożone przez użytkowników rozpatruje Administracja forum;[/font]

A:
-takowego działu nie ma na forum. - [color=#ff0000]z założenia odwołanie się od warna jest skargą a taki dział na forum funkcjonuje.[/color]
-problemów nie rozwiązuje administracja tylko moderacja. - [color=#ff0000]ale to administracja nadzoruje moderatorów i to oni rozpatrują skargi na modów i ich działania[/color]
Można by zmienić regulamin/sposób rozwiązywania spraw.
2. Nie wiem czy to możliwe, ale wprowadzenie blokady pisania postów które zawierają więcej niż 6 cyfr (po za działem serwery) - [color=#ff0000]raczej mało prawdopodobne przy aktualnym ustawieniu forum.[/color]
3. Zrobienie takiego "poradnika" dla nowych. Byłyby tam opisane podstawy forumowe. ja, np. po ponad pół roku użytkowania, nadal nie wiem paru rzeczy, np. jak sprawdzić komentarz profilu, gdzie jest licznik shoutów. - [color=#ff0000]pomyślimy... ( 1)poszukaj w profilu, 2)licznika shoutów nie ma, żeby spamerzy nie mieli kolejnego celu do nabijania)[/color]
4. warny za pogawędki w tematach (tzn. rozmowa dwóch userów, a temat wygląda tak
post gostka 1
post gostka 2
post gostka 1
post gostka 2
post gostka 1
post gostka 2
post gostka 1
post gostka 2) - [color=#ff0000]o ile rozmowa jest na temat nie ma powodu warnować za wymianę myśli. Jeśli zaś nie jest... Lecą warny za offtop[/color]
5. dodanie w kanciapie działu książki -[color=#ff0000] Skonsultuję z moderatorem odpowiedzialnym za kanciapę jej układ i podfora[/color]
6. Takie pytanie: czy redaktorzy mogliby dostać pod swoje skrzydła dział Nowości (zamykanie tematów, edycja etc.) Ja często dopiero po jakiejś chwili zauważam jakąś literówkę itd. czasem updateuję, a Steve tego nie uwzględnia i wisi na serwerze niepełne dzieło. - [color=#ff0000]wniosek? 3 razy sprawdź news przed wysłaniem[/color]
7. Już jakiś czas temu podawałem to: dodanie działu "poszukiwanie osób do gry" skomentowane zostało to "working on it" - [color=#ff0000]workin on it wciąż... ;) są ważniejsze sprawy[/color]
8. od razu po zamknięciu tematu w dziale "pomoc" usuwać go przed [url="http://www.youtube.com/watch?v=IBH4g_ua5es"]osobami z opaską na oku i butelką grogu.[/url] - [color=#ff0000]forum jest dla użytkowników... zakładamy, że większość z nich ma jednak premium... Nie pomagamy aktywnie przy pirackim mc... Nie oznacza to jednak, że musimy utrudniać życie tym, którzy są fair...[/color]
[/quote]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
Napisano (edytowane)
Jak ja to kocham. Refresh i kolejna porcja moich wymocin.
1.Warnik za pisanie (nie jedne dwa słowa, ale zdania) po innym języku niż polski.
2. Usunięcie opcji dodawania do znajomych zbanowanych osób
3. Dodanie opcji zgłaszania statutów i shoutów
4. Od tysiąca postów można sobie zrobić własną rangę.
5. Usuwanie kont osób zbanowanych permanentnie.
6. Możliwość usunięcia swego głosu w ankiecie.
7. Zdjęcie rangi redaktora: Rapizzd, Don R3dstone, etc.
8. Dodanie opcji "zgłaszanie do zamknięcia"
9. Do następnego spamu/razu
@Offtopic: Asgaroth wiesz, że twoja sygnaturka ma 720x213? Niegrzecznie... Edytowane przez l k u s z a l

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość ᗩᔕá˜�á—©á–‡á—�♈ᖺ   
Gość ᗩᔕá˜�á—©á–‡á—�♈ᖺ
[quote name='l k u s z a l' timestamp='1338232844' post='72180']
Jak ja to kocham. Refresh i kolejna porcja moich wymocin.
1.Warnik za pisanie (nie jedne dwa słowa, ale zdania) po innym języku niż polski. [color=#ff0000]- głupota. Odrzucone[/color]
2. Usunięcie opcji dodawania do znajomych zbanowanych osób [color=#ff0000]- głupota. Odrzucone[/color]
3. Dodanie opcji zgłaszania statutów i shoutów [color=#008000]- planowane już od jakiegoś czasu. Do wprowadzenia podczas modernizacji forum[/color]
4. Od tysiąca postów można sobie zrobić własną rangę. [color=#ff0000]- i jeszcze czego by się chciało? Zapomnij[/color]
5. Usuwanie kont osób zbanowanych permanentnie. [color=#ff0000]- głupota. Odrzucone[/color]
6. Możliwość usunięcia swego głosu w ankiecie. -[color=#ff0000] zbyt duże pole do kombinowania. Odrzucone [/color]
7. Zdjęcie rangi redaktora: Rapizzd, Don R3dstone, etc. [color=#ff0000]- nie za bardzo się rozbestwiłeś misiaczku? [/color]
8. Do następnego spamu/razu [color=#ff0000]- wciąż mam nadzieję, że odpuścisz sobie te, w większości głupie i bezsensowne propozycje i zajmiesz się szlifowaniem poziomu swoich newsów, które czasem są na zatrważająco niskim poziomie.[/color]
@Offtopic: Asgaroth wiesz, że twoja sygnaturka ma 720x213? Niegrzecznie..[color=#ff0000]. - już nie ma...[/color]
[/quote]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Minefan123    0
Chciałbym żebyście dodali do wyboru wersji survival test i infDew. :lol:[color=#ff0000] - Po co piraciku?[/color] Edytowane przez ᗩᔕá˜�á—©á–‡á—�♈ᖺ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrSkaleton    89
[quote name='ᗩᔕᘐᗩᖇᗝ♈ᖺ' timestamp='1338239458' post='72206']
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3]1.Warnik za pisanie (nie jedne dwa słowa, ale zdania) po innym języku niż polski. [/size][/font][/color][color=#ff0000][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3]- głupota. Odrzucone[/size][/font][/color][b][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3] - Dostałem za takie coś warna kiedyś, ale mi go wycofano, [/size][/font][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3]więc sam już nic nie wiem...[/size][/font][/b]
[/quote]

Ja bym proponował usunięcie dla normalnych userów w ''szółboksie'' pisanie na kolorowo, podkreślanie, pogrubianie itp.

//Przepraszam za odkop, znowu nie przeczytałem daty ostatniego postu Ikuszala -_- Edytowane przez мÑ�ѕкαℓєтση

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
1. Taki błąd: [url="http://screenshooter.net/5036805/sccctlj"]http://screenshooter...5036805/sccctlj[/url] "dokonano 3 zmiany na 3 [...] Możesz jeszcze wykonać trzy zmiany w ciągu 30 dni"[color=#ff0000] - specyfika skryptu forum[/color]
2. Czy jest możliwość na stronie głównej dodania licznika osób na JJazie? - [color=#ff0000]gdyby była, to pewnie już od początku byłaby tam liczba graczy[/color]
3. [url="http://screenshooter.net/5036805/jqgeudy"]http://screenshooter...5036805/jqgeudy[/url] kolejny błąd -[color=#ff0000] zgłoszone[/color]
4. Przeniesienie "Jak to gra" do działu Gry. -[color=#ff0000] Skoro jest to gra forumowa, to po co przenosic?[/color]
5. Zrobienie czystki na forum, bo już się śmietnik robi. -[color=#ff0000] Również dzięki Tobie... [/color]
6. Usunięcie pod SB BBCode.- [color=#ff0000]w celu?[/color]
7. Dodanie opisu działu muzyka - [color=#ff0000]will do[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424
Dla mnie należałoby zmienić format daty w archiwum shoutbox'a na format 24h, a nie jak jest na obecnym "zuym" angielskim AM/PM. -[color=#b22222] [/color][color=#ff0000]Chwilowo niemożliwe... Zostanie to poprawione [/color]

Do pomysłu Ikuszala: do istniejących opisów działów dodać kropki ".", aby zakończyć zdania :). - [color=#ff0000]will do[/color] Edytowane przez AsgarothDaFae

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
kolejne propozycje:[list]
[*]nad SB jest [url="http://jjazz.pl/"]Nudzi ci się? Sprawdź nasz serwer classic, nawet jeśli nie masz konta premium! Kliknij![/url] link niezbyt działa. - [color=#008000]fixd[/color]
[*]W dziale dyskusja o grze dodałbym XBOX 360 -[color=#ff0000] will do[/color]
[*]niektóre tytuły blogów wchodzą w menu n górze -
[*]możliwość zgłaszania post-bloga - [color=#ff0000]w opracowaniu[/color]
[*]usunąć popularne tagi. Kto z nich korzysta? -[color=#ff0000] usunąć, bo nie podobają się Tobie? Really?[/color]
[*]co to jest "Disagne team"? [url="http://forum.minecraft.pl/user/130-diterkha/"]http://forum.minecra...r/130-diterkha/[/url] - [color=#ff0000]Relikt przeszłości[/color]
[*]kiedy Shr ostatnio był na forum? - [b][color=#ff0000]Słuchaj misiaczku... Już raz pisałem Ci, żebyś nie wpierniczał się w coś, co leży poza Twoimi kompetencjami... Nie Tobie rozliczać członków ekip... next time - [+1] za społecznego moderatora :*[/color][/b]
[*]używanie twittera naszej strony: [url="https://twitter.com/#%21/Minecraft_PL"]https://twitter.com/...#!/Minecraft_PL[/url] - [color=#ff0000]Twitter to zło[/color]
[*]usunięcie niezużywanych galerii serwerów -[color=#ff0000] nie usuniemy galerii serwerów. Możesz ładnie pobiegać po serwerach i zachęcić adminów do wrzucania zdjęć[/color]
[*]możliwość usuwania swoich postów - [color=#ff0000]Nie sądzę...[/color]
[*]karanie za: "คгค๒รкเє" ภเςкเ (arabskie nicki), dużo emotikonek :P :), [color=#ff8c00]robienia[/color] [color=#ee82ee]tęczy[/color] [color=#ff0000]z[/color] [color=#00ff00]tekstu - [/color][color=#ff0000]I kolejny raz chcesz wpieprzać się w robote moderacji... Slicznie BTW. Z dniem 25.06.2012 zablokowana zostanie możliwość zmiany nicka[/color]
[*]jeżeli patrzysz na nick w Mc, w czyimś profilu to po kliknięciu włącza się haspaid - [color=#ff0000]haspadi działa w widoku tematu. Wystarczy[/color]
[*][quote name='Regulamin' ]
[b]2.3[/b] Użytkownik może zarejestrować na forum jedno konto;
[/quote] Można to zinterpretować dwuznacznie. Jako, że ranga na forum to użytkownik. Zmieniłbym na "Każda osoba może zarejestrować na forum jedno konto" - [color=#ff0000]Użytkownikiem jest każda osoba korzystająca z tego forum. Nadinterpretacje nie mają tu znaczenia[/color]
[/list] Edytowane przez AsgarothDaFae

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wintalan    75
Tak od siebie wtrącę. W dziale dyskusja o grze poza xem jeszcze pocket edition dodać ;D swoje powiedziałem. Dziękuję. Do widzenia ;D - [color=#ff0000]will do[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424
Możliwość sprawdzenia w poście, kto dał danej osobie punkty reputacji.
Shoutbox na górze (częściej bym zaglądał)
Dalej to samo: polska data w SB, nie amerykańskie "ajemy i pijemy" :) Edytowane przez Atexor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wintalan    75
@up: shoutbox na górze? ;/ jak dla mnie marny pomysł... Dlaczego? Niektóre osoby używające forum przez telefon będą witane niezbyt miłym dla estetyki spamem... No ale cóż, przez komputer wchodzi więcej osób ;D
@btw: dzisiaj przez kilka godzin SB był chyba na górze?

@up: shoutbox na górze? ;/ jak dla mnie marny pomysł... Dlaczego? Niektóre osoby używające forum przez telefon będą witane niezbyt miłym dla estetyki spamem... No ale cóż, przez komputer wchodzi więcej osób ;D
@btw: dzisiaj przez kilka godzin SB był chyba na górze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...