Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Antek Cwojdziński

niesłusznie otrzymany ban za x-raya

Rekomendowane odpowiedzi

Pisze ten temat jeszcze raz ponieważ już chyba wiem o co chodzi. mam oryginalnego minecrafta i kąto premium. Raz gdy grałem na singlu postanowiłem wgrać sobie jednego moda mianowicie minimape dla lepszej orientacji w terenie. Według mnie nie ułatwia ona zbytnio rozgrywki. Kredy znalazłem ten serwer (freebuild.pl) postanowiłem do niego dołączyć. Gdy na niego wszedlem okazało się ze nadal mam minimape a z tego ze w regulaminie nic nie ma o modzie minimapa postanowiłem go zostawić (dla pewności w trybie multiplayer w opcjach minimapy można tylko widzie normalna mapę i rodzaje biomów nie ma wykrywania jaskiń). Podczas jednego kopania znalazłem jaskinie ale z tego ze kończyły mi się kilofy postanowiłem zrobić w niej czekpointa i tąpnąć się do domu. Gdy chciałem do niej sic spowrotem (bylem wtedy lepiej przygotowany) musiałem się wkopywać w dół do niej zęby tam dojąc i kopać dalej. Pewnie jeden z moderatorów nie wiedząc ze mam minimape i czekpointa zauważył jak wkopuje się perfidnie w dół do jaskini przy czym z jego perwspektywy wyglądało to jak bym miał x-raya a wcale go nie miąłem i nie mam. Mam nadzieje ze administracja i moderatorzy to zrozumieją. Z góry dzięki :) Mój nick w minecrafcie: mydlooo Edytowane przez Antek Cwojdziński

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76
No ja jestem za, chyba mówi prawdę ;) (za ub oczywiście)

"kĄto premium" ale słownik mógłbyś kupić ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Blake96    6
Podaj w podaniu o unban swój nick.

A odnośnie podania. Z twojej perspektywy wygląda to jak zwykłe zapisanie koordynatów. Nie wiem jak było na prawdę ale jeżeli piszesz prawdę to ja jestem za unbanem.

W sprawie tego bana niech się wypowie administracja, bo to ona daje bany i unbany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Nie ma, wyraźnie powiedzieliśmy że nie i koniec!
Proszę o zamknięcie tematu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jarton    25
Juz twoje odwołane zostało zaopiniowane na ban podtrzymany. ZAMYKAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀   
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀
Przeniesione do Archiwum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...