Atexor 424 Napisano 18 Czerwiec 2012 Z moją panią z matematyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wintalan 75 Napisano 18 Czerwiec 2012 (edytowane) Coś a'la kosmita @ps: zaraz zmienię tem mój zmulony avatar ;D Edytowane 18 Czerwiec 2012 przez Wintalan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidl9 4 Napisano 18 Czerwiec 2012 (edytowane) Z dziewczynką @EDIT Zmieniłeś... teraz z neandertalczykiem Edytowane 18 Czerwiec 2012 przez DawidL9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SiVy0 5 Napisano 18 Czerwiec 2012 ze Snorlaxem (tak, wiem, ze to Notch) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 18 Czerwiec 2012 z abecadłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazej_VIP 17 Napisano 18 Czerwiec 2012 z Avatarem (nie Na'vi ale avatar ta "bardzo droga zabawka") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr Patrick 0 Napisano 18 Czerwiec 2012 (edytowane) Z kolesiem "Bo jestem rudy?!" z poniższego filmiku. [url="http://www.youtube.com/watch?v=RrgGztp-vY0"]http://www.youtube.c...h?v=RrgGztp-vY0[/url] Edytowane 18 Czerwiec 2012 przez Mr Patrick Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazej_VIP 17 Napisano 19 Czerwiec 2012 Z świrem za kierownicą który zaraz będzie oddawał narządy potrzebującym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crimshaw 4 Napisano 19 Czerwiec 2012 Z rudym żołnierzem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr Patrick 0 Napisano 19 Czerwiec 2012 Z poniedziałkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazej_VIP 17 Napisano 19 Czerwiec 2012 Z nie polskimi drogami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubex 4 Napisano 23 Czerwiec 2012 Z jakimś gościem o inteligencji blondynki (nie mam zamiaru nikogo obrażać, to żart) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Minefan123 0 Napisano 23 Czerwiec 2012 Z blokiem wody w minecraft classic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr Patrick 0 Napisano 23 Czerwiec 2012 Z brudem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robetjak 21 Napisano 23 Czerwiec 2012 Z autem którego nazwy nie znam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 23 Czerwiec 2012 z twarzą robeta (thank u cpt. obvious) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Minefan123 0 Napisano 24 Czerwiec 2012 Z Balrogiem czy coś takiego z Władca pierścienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazej_VIP 17 Napisano 24 Czerwiec 2012 Z dirtem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MsCrashday 2 Napisano 24 Czerwiec 2012 Z jakimś motorzystą, który ma rude włosy? WTF? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubex 4 Napisano 24 Czerwiec 2012 Z czymś do czego należy podejść i poczekać aż wybuchnie (tzw. Przytulanie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KacpiRTS11 1 Napisano 24 Czerwiec 2012 Z trudem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STA1KERpl 1 Napisano 25 Czerwiec 2012 Z gejem próbującym zabawić się w stroju supermana... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubex 4 Napisano 26 Czerwiec 2012 (edytowane) Z Avaterem "Brak Avataru". @Down: Ciekawe czemu . Edytowane 26 Czerwiec 2012 przez kubex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 26 Czerwiec 2012 (edytowane) Z Classic'iem (sam nie wiem czemu). [size=2]PS. Chodzi oczywiście o Minecraft Classic[/size] Edytowane 26 Czerwiec 2012 przez Bartios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STA1KERpl 1 Napisano 26 Czerwiec 2012 Z tłustym buldogiem, na pierwszy rzut oka. Po przyjrzeniu się, z wieżą na środku bagna... Mimo, iż jest tam tygrys. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach