Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Antek Cwojdziński

Niesłusznie dany ban za używanie x-ray

Rekomendowane odpowiedzi

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] Otóż niedawno zostałem poinformowany że mam bana za używanie x-Raya, którego nawet nie mam wgranego. Jedyne co sobie wgrałem to texture pack sphax pureBDcraft. Ale tylko i wyłącznie w celach estetycznych. W moich skrzyniach mam co prawda troche żelaza ale to dlatego że gram na tym serwerze już jakiś czas (freebuild.pl) jedyne co jeszcze mam to 2 diaxy. Chciałbym grac na tym serwerze ponieważ bardzo mi się podoba więc proszę o unbana. Z góry dziękuje administratorom i moderatorom :). Mój nick w minecrafcie: mydlooo[/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] [/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] [/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrSkaleton    89
Widzę, że jakiś moderator banuje wszystkich tych, co wykopią diamenty. Tyle już tych postów jest...
Ja jestem za UNBANEM, widać, że przyzwoity człowiek i by nie mógł używać x-raya.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dyzio199    1
Skeleton, wedlug mnie tego moda banowanie bardzo cieszy, jak dla mnie nie nadaje sie on na moderatora. Kiedy powiedzial ze mam "xreya" to [Kidmod]Hulanek sie za mna wstawil i powiedzial ze go nie mam, ta linijka byla ostatnia rzecza jaka zobaczylem na chacie.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jarton    25
[b] [url="../../user/13719-antek-cwojdzinski/"]Antek Cwojdziński[/url] poprosimy jeszcze o Twoj nick w MC bysmy mogli sie wypowiedziec[/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kabal_PL    1
Ułatwię wam pracę :) [url="http://www.minecraft.net/haspaid.jsp?user=mydlooo"]http://www.minecraft.net/haspaid.jsp?user=mydlooo[/url].
Gracz ma premium :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
gromysz    0
brak słow. ja zostałem niby poinformowany ze sledzili mnie od kilkunastu minut... tylko ciekawe ze jak bylem w domku to mnie zbanowali. Widocznie taka moda u nich na banowanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
mydlooo...

Ban podtrzymany.

ZAMYKAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀   
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀
Przeniesione do Archiwum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...