Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Dyzio199

Ban za xraya (wedlug moda. xrey)

Rekomendowane odpowiedzi

Dyzio199    1
Witam, otoz gram na serwerze od 3 dni. Poszedlem kopac, zajelo mi to z 30 minut, w tym czasie znalazlem dwie rudy diamentow (jedna chyba 7 a drogiej juz nie pamietam). W momencie kiedy wpisalem komede /home, jeden z moderatorow powiedzial ze mam xrey (wiem xray ale mod tego nie ogarnia ;]) i dostalem bana.

Prosze o wyjasnienie tej sytuacji gdyz bardzo podoba mi sie ten serwer, gralem ten za nim kiedy byla poprzednia mapa.

PS. Jezeli mi nie wiezycie ze nie mam xraya zapraszam do mojego domku, sprawdzie wszystkie skrzynie! mam w nich chyba z 10 sztabek zelaza.......

Pozdrawiam,
dyzio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kerorro    13
A takie tylko pytanie ty jesteś ten z serwerminecraft.pl ?
Co do tematu jestem za unbanem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrSkaleton    89
Jestem za UNBANEM. Pierw powinien być ''Ban'' próbny, na 6h, w tym czasie by się sprawdziło w LOGACH czy używał x-raya + sprawdzić skrzynie i jego EQ. Gdyby nic na to nie wskazywało, tylko na to, że ma szczęście to UNBAN i przeprosiny za bana, lub przed tym banem sprawdzić skrzynki, eq, a potem się upewnić poprzez logi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Przyłączam się do tematu. Otóż ok. godziny temu zostałem poinformowany że mam bana za używanie x-Raya, którego nawet nie mam wgranego. Jedyne co sobie wgrałem to texture pack sphax pureBDcraft. Ale tylko i wyłącznie w celach estetycznych. W moich skrzyniach mam co prawda troche żelaza ale to dlatego że gram na tym serwerze już jakiś czas (freebuild.pl) jedyne co jeszcze mam to 2 diaxy. Chciałbym grac na tym serwerze ponieważ bardzo mi się podoba więc proszę o unbana. Z góry dziękuje administratorom i moderatorom. Mój nick w minecrafcie: mydlooo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kerorro    13
@Up Napisz własny temat i nie spamuj. Temu wyżej nie dał bym unbana.
Niech wyrazi się tu Administracja.

[color=#006400]//Kerrero widzę, że jednak Twój pozion warnów nie stanowi dla Ciebie problemu. Ostrzeżenie pisemne. Jarton[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
x-ray = perm, a nie żaden ban 6 h "na próbę" :)

Czekamy na wypowiedź banującego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Antek - załóż własny temat -_-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dyzio199    1
Kerorro, tak jestem ten z swmc.pl

Co do bana, naprawde serdzecznie zapraszam do odwiedzenia mojego domku /warp zimowa, do samego konca i w lewo. Zobacznie wszystkie moje skrzynki i sprawdzie moje eq, jezeli odnalezienie 9 diaxow oznacza xraya, to kazdy gracz serwera powinien miec bana. Rozumiem czemu dajecie bany tak czesto, i czesto nieslusznie poniewasz mialem serwer na ktorym prawie zawsze gralo 40/40 premium, i rozumiem jakim problemem jest xray. Ja z tym problemem poradzilem sobie tak ze zrobiem range "xrayowiec" jego zadaniem bylo sledzenie ludzi na vanishu, i powiadamiane moderatorow i adminow o podejrzenie xraya. Naprawde niw widze sensu grania w ta gre na xrayu, przeciez tu chodzi o wydobywanie surowcow, jezeli ktos gra na tym modzie zabiera sobie cala zabawe z gry. Mozecie rowniez przepytac mojego kolege o niku "Banan2012"

PS. Kerorro o cos chodzilo wiecej z tym czy jestem z swmc.pl? Edytowane przez Dyzio199

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='Kerorro' timestamp='1334079490' post='61213']
@Up Napisz własny temat i nie spamuj. Temu wyżej nie dał bym unbana.
Niech wyrazi się tu Administracja.
[/quote] Nie chciałem zaśmiecać forum takimi samymi tematami a z tego że ten temat również nawiązuje do mojej sytuacji dopisuje się do niego :)

[font=verdana,geneva,sans-serif][color=#ff0000][size=3]Aktualnie jedyne co zaśmiecasz to ten temat... [AdF][/size][/color][/font]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dyzio199    1
Mozemy sie rowniez domyslic ze osoba banujaca nie ma zadnego doswiadczenia z xrayem, po tym jak mowi na niego "xrey" i dajac bana niesamowicie sie cieszy ("dyzio ma xrey :D"["bedzie mial bana :D"] -.-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dyzio199    1
Czyli wyrok moze teraz wydac tylko osoba banujaca? "xrey"

jarton czy to ty dales tego bana?

[color=#008000]//Używaj opcji edytuj na przyszłość /damq/[/color]

[color=#008000]Dobrze, przepraszam[/color] Edytowane przez Dyzio199

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dyzio199    1
Boze, caly dzien nie moge grac na serwerze poniewaz jednemu z moderatorow sie nudzilo i mnie zbanowal!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Miałeś ewidentnego xraya.

ZAMYKAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀   
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀
Przeniesione do Archiwum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...