Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner

Rekomendowane odpowiedzi

Konradiixx    0
Cześć wszystkim, mam na imię Konrad pochodzę z małej wsi Świbinki w województwie Lubuskim i mam 13 lat. Jestem jedynakiem i bardzo się z tego cieszę bo z nikim nie muszę się dzielić komputerem lub inną rzeczą, chociaż czasem doskwiera mi samotność bo nie mam z nikim pograć w piłkę. Bardzo lubię słuchać muzyki techno, ale także metalu. Książek nie lubię za bardzo czytać i nie oglądam zbyt często telewizji chyba, że leci dosyć ciekawy film. Mój numer buta to 42 a rozmiar około 1,52 . Moje hobby to ciężarówki, bardzo uwielbiam jeździć w trasy przy okazji trochę pozwiedzam i jak będę dorosły to zamierzam jeździć w firmie transportowej. Ale się rozpisałem, będę już kończył, trzymajcie się !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Fendorath    14
Witamy Witamy :) Mam nadzieje ze wybierzesz sobie swoj ulubiony serwer z naszej palety :)

Zycze dobrych duzych sukcesow :) aby trafialy na pierwsza strone :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrSkaleton    89
Siemka, parę pytań jak zawsze:D
1. Ulubiona tabletka?
2. Ulubiony Syrop?
3. Ulubiony film?
4. Ulubiony sklep?
5. Ulubiona gra?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Konradiixx    0
Hmm.. tabletek i syropów raczej nie lubię :D więc nie znam film to.. a sam nie wiem, wiele ich jest, sklep to sportowy a gra to raczej Minecraft, Euro Trucks Simulator i German Truck Simulator !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Amam Dałysz
      Witam,
      Mam nadzieję że zastałem wszystkich w jak najlepszym zdrowiu i samopoczuciu, chciałbym Państwa serdecznie powitać.  
      Pozdrowienia z Planicy, 
      AMAM
    • Przez Avivion
      Witam was wszystkich mam na imię Bartek ale możecie mi mówić Avi albo Avivion ,gram w Minecraft od około 3,5 roku.Zajmuje się robieniem skinów (wyłącznie dla graczy PREMIUM).Troche więcej o mnie zobaczycie w moim profilu -
      Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      .
    • Przez xSpikePLx
      Siemanko.
      Mam na imię Sebastian i gram w MC od dłuższego czasu. Nie spotkacie mnie na wielu serwerach, bo gram praktycznie tylko na swoim.
      Moja aktywność w Minecrafcie kończy się na budowaniu, co robię całkiem nieźle.
      W przyszłości chciałbym być architektem.

To chyba tyle, papa.
    • Przez MineINie
      Siema wam. Jestem MineINie. Będę aktywnie uczestniczył na forum.
  • Dodaj nową pozycję...