RavenZuo 9 Napisano 10 Kwiecień 2012 [center]Niedawno przeinstalowałem system na win XP i chciałem nagrać film z fallout new vegas więc pobrałem frapsa[/center] [center]lecz nie nagrywał on dźwięku z gry, mogę nagrywać dźwięk z mikrofonu ale nie z gier itp. a ja mikrofonu nie potrzebuje[/center] [center]szukałem w internecie i pisal;i żebym ustawił Urządzenie miksujące na Relatek HD audio imput więc tak zrobiłem i przycisnąłem OK[/center] [center]ale się nie zapisało i nie mogę tego ustawić, za każdym razem kiedy tak ustawiam zmienia mi się na domyślne...[/center] [center]pomocy :|[/center] [center]jak ktos chce SS to dodałem plik[/center] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrSkaleton 89 Napisano 10 Kwiecień 2012 (edytowane) U mnie na Windows Vista jest tak, żeby nagrywał tylko dźwięki z gry. Otwórz okno FRAPSA. Movies Tam masz ''Sound Capture Settings'' i zaznaczasz Record Vista Sound (U ciebie chyba będzie Redcord XP Sound lub coś podobnego). Zaraz... Jeszcze zdjęcie dołączyłeś, zobaczę. Hmm... Pobierz sobie wersje v3.0.3 - To w tedy ci pomoże co napisałem. Pomyślę... Co do twojego poczekaj. Odhacz ''Don't sync audio and video''. Powinno pomóc, ale jak nie pomoże to pisz śmiało, coś wykombinuję @EDIT - Przy właściwościach odhacz ''Głośność Mikrofonu''. (Nie jestem tego pewien) Edytowane 10 Kwiecień 2012 przez MrSkaleton Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RavenZuo 9 Napisano 10 Kwiecień 2012 ok, inna wersja działa dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀ Napisano 10 Kwiecień 2012 Zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach