Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
MrSkaleton

Propozycja dodania obowiązkowego wpisywania nicku

Rekomendowane odpowiedzi

MrSkaleton    89
Chodzi mi o to, że przy rejestracji OBOWIĄZKOWO by trzeba było wpisać swój nick z minecraft. Po co to nam? Nie było by postów ''Nick do kontroli'' ''Jaki nick?'' i inny spam tego typu.

Ci, którzy nie podali, od momentu kiedy by wbili na minecraft.pl w powiadomieniach by było ''Podaj swój nick z minecraft, masz 24h''. Po 24h by leciał warn o jakieś tam wartości, i tak co 24h.

Dlaczego, od tego momentu kiedy wbije dana osoba? Ponieważ ktoś może nie mieć internetu, nagle patrzy i ma 90% warna, po to to jest, żeby nie było takich sytuacji.

Mam nadzieję, że to zostanie dodane ;)

Popieracie mnie? Piszcie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
dex3r    143
Ja bym proponował obowiązkowe wpisywanie nicku przy rejestracji + sprawdzanie czy użytkownik jest premium, jeśli nie - nie można się zarejestrować + sprawdzianie czy jakiś użytkownik forum ma już przypisany taki nick. Ale znając życie i tak to się nie uda ;) Jeżeli chodzi o kod (php) to mogę wam to zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kukurydz   
Gość Kukurydz
Zdajecie sobie sprawę z tego że to nie przejdzie? Swoją drogą gdybym mógł to zamknąć już bym to dawno uczynił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wintalan    75
Ja proponuję tak: w związku z tym, że to forum ma min. Dział 'dyskusja o grze> classic' i 'fora serwerów> jupiter jjaz', a poradniki można pisać bez premium... Dobre rozwiązanie to po prostu aby osoby które nie podały swojego nicku z mc nie mogły by pisać w dziale 'pomoc'. Sam rabus (ew. Jakiś mod, nie pamiętam...) niedawno pisał, że nieprzeszkadza mu to, że piraci tutaj zaglądają. (wg. Mnie nawet zawyżają statystyki forum xD), tylko, żeby nie szukali pomocy. Inaczej to nie przejdzie, jak już wyżej wyjaśniłem. O ile wogóle przejdzie - tyle osób ostatnio ma problemy z zakupem gry i chcieli by się o coś zapytać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrSkaleton    89
[quote name='DeX3r' timestamp='1333921611' post='60636']
Ja bym proponował obowiązkowe wpisywanie nicku przy rejestracji + sprawdzanie czy użytkownik jest premium, jeśli nie - nie można się zarejestrować + sprawdzianie czy jakiś użytkownik forum ma już przypisany taki nick. Ale znając życie i tak to się nie uda ;) Jeżeli chodzi o kod (php) to mogę wam to zrobić.
[/quote]

Właśnie pisałem co do tej rejestracji. A co do reszty to tak by mogło być.

[quote name='Wintalan' timestamp='1333951783' post='60673']
Ja proponuję tak: w związku z tym, że to forum ma min. Dział 'dyskusja o grze> classic' i 'fora serwerów> jupiter jjaz', a poradniki można pisać bez premium... Dobre rozwiązanie to po prostu aby osoby które nie podały swojego nicku z mc nie mogły by pisać w dziale 'pomoc'. Sam rabus (ew. Jakiś mod, nie pamiętam...) niedawno pisał, że nieprzeszkadza mu to, że piraci tutaj zaglądają. (wg. Mnie nawet zawyżają statystyki forum xD), tylko, żeby nie szukali pomocy. Inaczej to nie przejdzie, jak już wyżej wyjaśniłem. O ile wogóle przejdzie - tyle osób ostatnio ma problemy z zakupem gry i chcieli by się o coś zapytać...
[/quote]

Niezły pomysł, żeby osoby które nie dały nicku nie mogły pisać w dziale ''Pomoc''.

Moim zdaniem, powinni dodać dział ''Problem z zakupem Premium?'', i tam by pisały te osoby, lub by były karane za każdym razem w dziale pomoc, jeśli nie mają premium (to oznacza, że nie czytali regulaminu) i by dostawali warna jeśli nie chodzi o pomoc w zakupie gry. Edytowane przez MrSkaleton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość AsgarothDaFae   
Gość AsgarothDaFae
Przeniesione do Archiwum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...