SoczekXD 1 Napisano 6 Kwiecień 2012 Witam wszystkich Minecraftowiczów! Jestem nowym użytkownikiem Minecraft.pl . Jestem miły, dobry i koleżeński.Lubię informatykę,W-F i polski.W Minecraft lubię budować i kopać. Mam konto youtube i premium. Mam nadzieję że miło mnie przywitacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 6 Kwiecień 2012 Witaj! Mam nadzieję, że będzie się nam miło współpracowało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Toficer Napisano 6 Kwiecień 2012 Haj, lubisz budować? Czekam na Ciebie na naszym Classic, jak już stanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SoczekXD 1 Napisano 7 Kwiecień 2012 zgadzam się z tobą wiesz...chętnie zagram i coś zbuduję np. wieżę gdzie po środku jest lawa i oszklona będzie a po obu stronach woda. Takie wieże zawsze mi się udająPozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SoczekXD 1 Napisano 8 Kwiecień 2012 nikt mnie nie chce poznać? a myślałem że będę miło przywitany ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerorro 13 Napisano 8 Kwiecień 2012 Jak cie nikt nie chce poznać? Z okazji Wielkanoocy przywitam się z tobą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wintalan 75 Napisano 8 Kwiecień 2012 Jak to nikt? A my? XD. Wbijaj na uncrafted, (oststecznie inny serw...;/ ) popisz trochę postów to na pewno się lepiej poznamy xD. Jak to nikt? A my? XD. Wbijaj na uncrafted, (oststecznie inny serw...;/ ) popisz trochę postów to na pewno się lepiej poznamy xD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SoczekXD 1 Napisano 9 Kwiecień 2012 ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach