kubisz0n 5 Napisano 29 Kwiecień 2011 Hej, w jakie inne gry poza minecraft'em jeszcze gracie? Więc ja gram w (kolejność nie przypadkowa - od najlepszych do innych ): 1. Call of Duty 4 2. Call of Duty 2 3. World of Warcraft (jeśli global to silvermoon a jeśli priv to molten-wow) 4. Need for Speed (od pierwszej do chyba 11 czyli pro street - następne są już badziewne) 5. I ostatni ale nie najgorszy Counter-Strike 1.6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotreq 0 Napisano 29 Kwiecień 2011 Gram w bardzo ciekawą grę a zarazem pouczającą nazywa się "Realne życie". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szympekmajster 36 Napisano 29 Kwiecień 2011 Panie cięta riposta, życie bez gier byłoby nudniejsze Chyba, że pracujesz w wydziale antynarkotykowym ew. haremie Gram często, ubóstwiam: Pasjans na telefony z androidem Angry Birds na androida GTA4: TBOGT Battlefield: Bad Company 2 World of Tanks League of Legends S.T.A.L.K.E.R. cała trylogia Lubię, gram rzadziej: Trackmania Call of Duty: Black Ops Call of Duty: Modern Warfare 2 i 1 Need for Speed: SHIFT 2 Guitar Hero: World Tour Więcej grzechów nie pamiętam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quinz 16 Napisano 29 Kwiecień 2011 Hej, w jakie inne gry poza minecraft'em jeszcze gracie? Więc ja gram w (kolejność nie przypadkowa - od najlepszych do innych ): 1. Call of Duty 4 2. Call of Duty 2 3. World of Warcraft (jeśli global to silvermoon a jeśli privto molten-wow) 4. Need for Speed (od pierwszej do chyba 11 czyli pro street - następne są już badziewne) 5. I ostatni ale nie najgorszy Counter-Strike 1.6 kkthxbb 1. WoW - Najlepsze i najbardziej enjoyable mmo w jakie grałem , polecam każdemu. Server Eonar 3. Rockband/Guitar Hero i inne gry rytmiczne. Nie ma to jak dobry metal ! 4. Portal 2 - Każdy zna. 5. Team Fortress 2 - Dla odprężenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deemr 0 Napisano 29 Kwiecień 2011 W zasadzie to w dwa tytuły oprócz Minecrafta gram często: League of Legends oraz Call of Duty 2 Klasyk ^^ Nowe CoD też są ciekawe ale Cod2 Multi ma to coś co mnie przy nim trzyma xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Kwiecień 2011 1. League of legends, ostatnio znajomi mnie wkręcili 2. Battlefield: Bad Company 2 na PS3, do niedawna... 3. Portal 2 A tak, to czasami lubię zajrzeć na armorgames zobaczyć nowe flashowe gierki, czasami można znaleźć fajnego timewastera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnziPL 1 Napisano 30 Kwiecień 2011 Sporo ich pewnie . 1. Tibia 2. Bulletstorm 3. CS 1.6 Myślę że nie ma innych =D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pietro 7 Napisano 1 Maj 2011 Ja poza minecraftem gram w : 1.Counter Strike 1.6 (steam) 2.Last Chaos ( niedawno zacząłem ) 3.Euro Truck Simulator ( lubie pojeździć tirami ) kolejność nie jest przypadkowa Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Virgilio 0 Napisano 2 Maj 2011 Głównie gram w minecrafta. Ale od czasu do czasu gram w : 1. Team Fortress 2 2.CS 1.6 3. WoW na moltenie nick Virgilio jakby co 4.Battlefield BC na xboxie 5.Red Dead Redemption na Xboxie. Gram też w inne gry, ale to baardzo rzadko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DMS 0 Napisano 2 Maj 2011 Ja poza minecraftem gram sobie w sa:mp'a, czyli San Andreas multiplayer. Gra ktoś również? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traner 4 Napisano 3 Maj 2011 Ja gram w: - Battlefield Bad Company 2 - Call od Duty 4, 6, 7 - Microsoft Flight Simulator X - World of Tanks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Superhuff 1 Napisano 3 Maj 2011 Hmm no ja zwykle gram w League of Legends(nawet częściej niż minecraft, ale to może ulec zmianie) World of Tanks(Nie mam premium...lipa. Na closed-beta było lepiej ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cleXter 0 Napisano 5 Maj 2011 Seria gier Grand Theft Auto czyli GTA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lord Papajos 3 Napisano 27 Czerwiec 2011 Ja najczęściej gram w serię Mortal Kombat i czasami w The Sims 3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msstachus 0 Napisano 17 Lipiec 2011 Saga gothic gta wszystkie części counter strike 1.6 steam lol(leagueoflegends) i to by bylo na tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrWodoo 4 Napisano 18 Lipiec 2011 cs 1.6 [steam]fifa 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BadPet 0 Napisano 24 Lipiec 2011 1. CS 1.6 (Steam)2. CoD Black OpsI to na tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mezio 72 Napisano 25 Lipiec 2011 COD 1,2,4,5,6 Tzar ciezar koronyAnno1602 , 1701 K&M (knight and merchants)Gothic 1,2,2 noc kruka,3,3 Zmierz bogów (najlepsze części aby spędzić miło słoneczny dzionek w domu xD)league of legends silkroad onlineCrysis 1,warhead, 2prototype assassin's creed1,2Dark Siders Devil my cry 4niektóre stare, niektóre nowe wszystko co dobre nigdy się nie nudzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czaber 1 Napisano 28 Lipiec 2011 Company of Heroes: Kampania braci (wszystkie dodatki)Minecraft.COD, 2SAMP (GTA SA) (rzadziej niż kiedyś) CS (rzadziej, niż kiedyś) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubasi 12 Napisano 28 Lipiec 2011 Wg. kolejności od najlepszego do gówn... najgorszego.1.Prawdziwe życie (polecam )2.Call of duty 2 mp3.Settlers 54.Pixel wars5.Gry flashowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wodny 4 Napisano 29 Lipiec 2011 Counter Strike 1.6 steamfifa 11hattrick.org ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warmen 0 Napisano 31 Sierpień 2011 WoTBorderlands Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nico 0 Napisano 30 Wrzesień 2011 Oczywiście Gothic, GTA, NFS, Vindictus, Cabal.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MMOsek 0 Napisano 9 Październik 2011 NFS jest cienkie... ja czekam na GTA 5 ale nie wiem czy się doczekam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroosh 3 Napisano 12 Październik 2011 Wow, Battlefield bad company 2, Terraria, portal 2 i left 4 dead 1/2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach