qdlaty 4 Napisano 8 Listopad 2011 Sprawdzam, czy się liczy hydepark do ilości postów. Battlefield 3Heroes VITylko te ostatnio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrMoyubori 15 Napisano 9 Listopad 2011 Batman Arkham Asylum;CoD 2;DC Universe Online;Rainbow Six Vegas 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WodzuPL 0 Napisano 23 Listopad 2011 Dwarf Fortress Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Segal 0 Napisano 23 Listopad 2011 -Call of Duty: United Offensive: Multiplayer;-Call of Duty: World at War (będę miał dopiero w przyszłym tygodniu, ale już i tak musi być na tej "liście ulubionych" xD);-Call o Duty 2 (przestałem grać, bo mi się coś z DirectX stało i grafiki nawet nie mogę zmienić...);-Ace of Spades;-Blitzkrieg 2; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasiek_One 6 Napisano 24 Listopad 2011 Ja gram w:-Halo Reach-MINECRAFT-Portal 2Halo jest chyba najlepsze!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zampa2 35 Napisano 24 Listopad 2011 MinecraftBlood Bowl...i na razie tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SpecialScout 3 Napisano 12 Grudzień 2011 kop, kop, kop, pyk. " O, jaskinia. Lawa i woda jest ! Może będzie diament !!! A nie, to tylko stary temat "No a więc tak, teraz na komputerze mam:-Borderlands,-GrandChase ( MMO ),-LaTale ( MMO ),-MineCraft ( xD ),-S4 League ( MMO ),-Micro Volts ( MMO ),-Gothic I,-Arcania: A Gothic Tale,-Euro Truck Simulator,-Wolf Quest 2.5 ( MMO ).Wiem, że trochę tego dużo ale lubię raz sobie pograć w to, a raz w to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ebazarnik 8 Napisano 17 Grudzień 2011 Ja gram w :MinecraftPortalPortal 2A zamierzam grać w :SkyrimBatman Arkham city Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kexan 9 Napisano 18 Grudzień 2011 Gierki, gierki, gierki...1.Minecraft 22.Team Fortress 2 (od niedawna, strasznie mnie zachęciła do grania i wciągnęła )3. League of Legends 1.5 (ostatnio rzadziej, znudziło mi się, te ciągłe aktualizacje doprowadziły mnie do szału!)W przyszłości:1.Skyrim2. Arcania: Gothic 4 (no co? każdy ma prawo (za)grać w to, na co ma ochotę) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hepe 2 Napisano 1 Styczeń 2012 No a teraz czas na mnie 1.The Elder Scrolls V Skyrim2.The Eder Scrolls IV Oblivion3.Fable IIITyle, wymieniłem gry które aktualnie mam na swojej maszynie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vipdude27 12 Napisano 1 Styczeń 2012 Ja teraz gram w:-MC -Co tu dużo mówić, każdy zna.-Napoleon: Total War- Fajna strategia i możliwość grania on-line. Polecam-Battlefield 3- Trochę mnie zawiódł ale i tak jest świetną produkcją-AC: Revelations- Moim zdaniem najlepszy AC-Saints Row: The third - Rozpierdol i jeszcze raz rozpierdol.-L.A Noir - Fajna przygodówka od Rockstara (Czy gry od rockstara mogą być słabe?)- TES: Skyrim - Świetne RPG, ogromny świat, dużo broni, ludzi i wszystkiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woozie 258 Napisano 1 Styczeń 2012 Ja gram w :MinecraftPortalPortal 2A zamierzam grać w :SkyrimBatman Arkham cityMinecraft piracki, Portal i Portal 2 też...?Gierki, gierki, gierki...1.Minecraft 2To już wyszła druga część?Ja teraz gram w:-MC -Co tu dużo mówić, każdy zna.A jak nie zna, to co się stanie? Ja gram w:1. Audiosurf2. Skyrim3. Train Simulator 20124. Minecraft5. Game Dev Story (Android)6. Garry's Mod7. Counter-Strike: Source Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dog123456 1 Napisano 1 Styczeń 2012 1.Crysis 22.Batman Arkham City (ps3)3.Assassin's Creed Brotherhood (ps3)4.Minecraft5.League Of Legends6.APB Reloaded7.Counter Strike Source (Steam)8.Left For Dead II9. Saints Row 310.Garry's Mod11.I pare gierek na PlayStation Move Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pono 1 Napisano 2 Styczeń 2012 Hej, w jakie inne gry poza minecraft'em jeszcze gracie?Więc ja gram w (kolejność nie przypadkowa - od najlepszych do innych ):1. Call of Duty 42. Call of Duty 23. World of Warcraft (jeśli global to silvermoon a jeśli priv to molten-wow)4. Need for Speed (od pierwszej do chyba 11 czyli pro street - następne są już badziewne)5. I ostatni ale nie najgorszy Counter-Strike 1.6 Wiesz co ci powiem? Większość tych gier można piracić, ale nie uznaje cię tu za pirata bo nie jestem żadnym hejtem, też gram w CODA 4, więc może zagrasz ze mną przez Multiplayer?A ja gram w:MinecraftCall of Duty 4: Modern WarfareCall of Duty: Modern Warfare 2Call of Duty: Modern Warfare 3Unreal Tournament 3: Black EditionSpiral KnightsNajlepsze tytuły zostały napisane z pogrubieniem czcionkii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woozie 258 Napisano 2 Styczeń 2012 Call of Duty 4: Modern WarfareCall of Duty: Modern Warfare 2Call of Duty: Modern Warfare 3Najlepsze tytuły zostały napisane z pogrubieniem czcionkii. Chyba kpisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Semirpoznan 2 Napisano 2 Styczeń 2012 Ja gram aktualnie w takie gry:- Minecraft- Call of Duty : Modern Warfare 3- Call of Duty : Modern Warfare 2- Call of Duty 4 : Modern Warfare- Emergency 2012- Grand Theft Auto IV- Battlefield Bad Company 2- Crash Time IV : Das Syndicate- SWAT 4- Test Drive Unlimited- Metro 2033- CS 1.6Podsumowując jest to ok. 4/10 moich wszystkich gier. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ebazarnik 8 Napisano 2 Styczeń 2012 Minecraft piracki, Portal i Portal 2 też...?To już wyszła druga część?A jak nie zna, to co się stanie? Ja gram w:1. Audiosurf2. Skyrim3. Train Simulator 20124. Minecraft5. Game Dev Story (Android)6. Garry's Mod7. Counter-Strike: Source tylko minecraft jest piratem (kuzyn mi go dał, sam się przyznał że dał mi pirata ) , portal'a 1 i 2 mam od rodziców którzy kupili je (podobno) w empiku (jedyny problem to mój stary laptop który....strasznie się zacina kiedy gram ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Icraft 0 Napisano 7 Styczeń 2012 Tak, tak, seria settlers jest super, choć ja mam skłonności do części 4.Poza tym jakieś stare gry sprzed paru lat, takie co w sklepie można kupić za 20zł. CZasem można znaleźć prawdziwy rarytas np. Twierdza2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bagger1237 0 Napisano 14 Luty 2012 Moje gry w które często gram oprócz Minecrafta to 1 Counter Strike Source 2 Super Meat Boy 3 Fifa 12 4 Battlefield 2 i 3 5 Rayman Szalone Kórliki 6 Call of Duty 4 Modern Warfare Polecam zagrać w te gry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maćko :P 22 Napisano 20 Luty 2012 Jak gram w coś Innego, to jest to: COD modern warfare 3 i 4 battlefield (różne) Czasem LoL I catacomb snatch Jeszcze inne gry, ale tylko w minecrafta gram bardzo często, innych gier może mój komp nie wytrzymać, więc gram sporadycznie u kolegów :/ // na innych konsolach lubię PES 6 Patapony 1,2,3 I więcej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lefondesin 27 Napisano 21 Luty 2012 Ja gram w Age of Empires III: The Asian Dynasties, Angry birds zwykłe, Rio i seasons oraz w internecie w Free Rider 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 21 Luty 2012 1.Minecraft 2.Spoutcraft 3.Terraria w te mam zamiar grać: 4.Brickforce 5.Cubeworld Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wymek213 0 Napisano 28 Luty 2012 1. Minecraft 2.Battlefield 3 4.Mw3 5. Combat Arms 6.Project Blackout 7.Cs 1.6 bardzo rzadko w to gram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pewoorasy 0 Napisano 28 Luty 2012 1. CoD MW3 2. Battlefield 3 3. Uncharted 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach