Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• 0
sipap

Problem z uruchomieniem minecrafta

Pytanie

sipap    0

Piszę w imieniu siostrzeńca,któremu jakiś czas temu kupiłem Minecrafta.

Chodzi o to,ze do czasu ostatniego update'u wszystko mu swietnie działało. Logował się bez problemu,update'ował grę do kolejnych wersji.

Jednak po tym ostatnim, po zalogowaniu i wybraniu opcji" play in browser" a potem run, dostaje biały ekran i zadnego komunikatu o błedzie. Wspominał cos,ze przy tym ostatnim zaktualizowaniu jakby ono nie poszło do końca. Ale to chyba nie jest przyczyna,bo jak ja ze swojego komputera wchodzę na jego konto to widzę,że jest już w wersju 1.2.5 i ja mogę grac.

Czyżby ta najnowsza wersja podniosła tak wymagania graficzne,że on na swoim laptopie już nie pogra? Java u niego jest w wersji 7, jego login: danioserek27i, karta zintegrowana intelowska .

Bardzo proszę o jakąś rade, jak to u niego uruchomic.Bo to jego ukochana gra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

lkuszal    76

specyfikacja pieca, próba odpalenia przez launcher, a nie przez sieć, reinstal MC i Javy, przypisanie więcej ramu, re-update(zobaczyć czy coś się zmieniło). Przyczyna może być taka, że nie pobrał całości MC, ale jego podstawowe kawałki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...