Pionier18 0 Napisano 5 Kwiecień 2012 Siemka, mam pytanie. Długo nie grałem w minecraft'a i "wypadło mi z głowy " jak nazywa się pewien mod. Chodzi mi o mod, który był w technic pack'u. Mod ten pozwalał na ścinanie całego drzewa, niszcząc "tak jakby" jeden klocek (pień). Wyglądało to tak, że podchodzimy do drzewa niszczymy "klocek" na samym dole i się ścina całe drzewo. Z góry dzięki za odpowiedź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondzio946 0 Napisano 5 Kwiecień 2012 Timber. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wintalan 75 Napisano 5 Kwiecień 2012 @up:Ludzie! Nauczcie się, że na tym forum NIE pomagamy piratom. Całe szczęście to nie jest pełna nazwa xD...@up:Ludzie! Nauczcie się, że na tym forum NIE pomagamy piratom. Całe szczęście to nie jest pełna nazwa xD... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier18 0 Napisano 5 Kwiecień 2012 [quote name='Wintalan' timestamp='1333634913' post='59601'] @up:Ludzie! Nauczcie się, że na tym forum NIE pomagamy piratom. Całe szczęście to nie jest pełna nazwa xD... @up:Ludzie! Nauczcie się, że na tym forum NIE pomagamy piratom. Całe szczęście to nie jest pełna nazwa xD... [/quote] Nie jestem piratem !!! Skoro Notch udostępnia grę za darmo, dlaczego nie !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 5 Kwiecień 2012 Notch [b][u]nie[/u][/b] udostępnia gry za darmo. ludzie ją ściągają i przerabiają, tak, żeby osoby które są oszustami mogły grać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woozie 258 Napisano 5 Kwiecień 2012 Zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach