Riraxser 0 Napisano 5 Kwiecień 2012 [font=arial,helvetica,sans-serif]Siemka ![/font] [font=arial,helvetica,sans-serif]Mam pytanie , czy możliwe jest postawienie Server'a Bukkit Na Zwykłych Modach ?[/font] [font=arial,helvetica,sans-serif]proszę o odp z góry thx ;D[/font] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Gość Camil Napisano 5 Kwiecień 2012 Zwykłe mody tzn jakie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Mofixil 190 Napisano 5 Kwiecień 2012 Jak mod nie ma wersji pod MP to cud nie pomoże, trzeba czekać aż takowa wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Wintalan 75 Napisano 5 Kwiecień 2012 No gdyby bukkit był napisany w ten sam sposób co minecraft, no to bym musiał zaprzeczyć @up'om. Ale nie jest więc się z nimi zgadzam. Jedynie niektóre pluginy do działnia potrzebują zainstalowanego odpowiednika w .jar'ze do działania jeśli o to ci chodzi. Np. Herobrine, tekkit... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Riraxser 0 Napisano 5 Kwiecień 2012 chodzi mi o mody ww2 gouns mod planes mod i vechicles mod , chcę to połączyć z bukkitem i pluginami[quote name='Camil' timestamp='1333624841' post='59546'] Zwykłe mody tzn jakie ? [/quote] Takie mody które działają na sp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Mofixil 190 Napisano 5 Kwiecień 2012 WW2 Guns, Vehicles Mod i Planes chyba mają wersję pod MP, poszukaj. Z tego co się orientują to potrzebują MCForge, PlayerAPI, ModLoaderMP i odpowiedników u klienta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Riraxser 0 Napisano 5 Kwiecień 2012 tak wiem tworzyłem już server minecraftserver.jar ale teraz chcę je połączyć z bukkitem,i nie wiem jak to zrobić może wiesz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Adeo 34 Napisano 5 Kwiecień 2012 Modloader pod mp poszukaj - gdzies to widzialem Co do instalacji - pewnie w temacie z modem jest prZebieg instalacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Riraxser 0 Napisano 5 Kwiecień 2012 aha,czyli na pewno da się to zrobić tak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Wintalan 75 Napisano 5 Kwiecień 2012 Na pewno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
[font=arial,helvetica,sans-serif]Mam pytanie , czy możliwe jest postawienie Server'a Bukkit Na Zwykłych Modach ?[/font]
[font=arial,helvetica,sans-serif]proszę o odp z góry thx ;D[/font]
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi